Νίκος και Μαίη είνα υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor αλλά όλοι μιλούν για την επιστροφή Μαρτίκα

Νίκος και Μαίη είνα υποψήφιοι για αποχώρηση στο Survivor αλλά όλοι μιλούν για την επιστροφή Μαρτίκα

Με δύο υποψήφιους ξεκίνησε η τελεταία εβδομάδα επί εδάφους Καραϊβικής για το Survivor, κι όλοι περιμένουν την ψηφοφορία που θα κρίνει τους τέσσερις του ημιτελικού.

Με τον Νίκο Γιάννη και την Μαίη, ξεκίνησε η εβδομάδα υποψηφιοτήτων στο Survivor, στις τελευταίες εβδομάδες με τους παίκτες να βρίσκονται σε συνθήκες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο.

Περιττό να πούμε πως ο Άρης Σοϊλέδης ήταν ο νικητής της ατομικής ασυλίας.

Πώς θα κυλήσουν οι ημέρες στον Άγιο Δομίνικο για τους Survivors:

Δευτέρα: 2η ατομική ασυλία: ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου και ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού.

Τρίτη: Ανακοίνωση αποχώρησης.

Τετάρτη: 1η ατομική ασυλία – ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου

Πέμπτη: 2η ατομική ασυλία – ψηφοφορία ανάδειξης υποψηφίου – ψηφοφορία τηλεοπτικού κοινού

Κυριακή: Ανακοίνωση αποχώρησης.

Δευτέρα: Έναρξη ψηφοφορίας για πρόκριση ενός παίκτη από τους 4 φιναλίστ στον τελικό και

αποχώρησης του 4ου.

Τρίτη – Ημιτελικός live : Ανακοίνωση παίκτη που προκρίνεται στον τελικό κι εκείνου που αποχωρεί και νέα ψηφοφορία μεταξύ 2ου και 3ου για τη δεύτερη θέση στον τελικό.

Τετάρτη: Τελικός live Αθήνα– Ψηφοφορία για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Η επιστροφή Μαρτίκα στην Αθήνα μονωπωλεί το Twitter

Κι ενώ οδεύουμε ολοταχώς προς τον μεγάλο τελικό της Αθήνας, το Twitter μονοπώλησε η μεγάλη επιστροφή του Μαρτίκα στην Αθήνα.

Το φαρμακείο Μαρτίκα υποδέχτηκε τον El Professor του φετινού Survivor στο Κερατσίνι υπό τους ήχους του Bella Ciao και ο Μαρτίκας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, λίγο μετά τις δέκα το βράδυ οπότε και πάτησε επί ελληνικού εδάφους, μετά από τόσους μήνες απουσίας.

Ο Μαρτίκας επέστρεψε και στο Instagram, με stories προς το παρόν ενώ η οικογένειά του, είχε σπεύσει μέσω Instagram να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στήριξαν το παιδί της.

https://www.instagram.com/p/CfL25qCKlKH

«Η οικογένεια του Σπύρου @thmartika σας ευχαριστεί όλους για την υποστήριξη σας. Το ταξίδι που λέγεται Survivor ολοκληρώθηκε. Ο Σπύρος μας, ξεκίνησε από την ομάδα των μαχητών και αποχώρησε μαχόμενος από την κόκκινη ομάδα. Άσημος για το ευρύ κοινό αλλά ξεχωριστός για την οικογένεια του και τους φίλους του, κατάφερε και ανταγωνίστηκε τόσους μήνες, αξιοπρεπώς με νεότερα παιδιά & αθλητές. Κέρδισε την αγάπη του κόσμου με το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Για όλους εμάς που τον στηρίξαμε είναι νικητής.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στους φίλους, συγγενείς, πελάτες των φαρμακείων μας, στο τηλεοπτικό κοινό καθώς και σε όλα τα παιδιά που θέλησαν να κάνουν fanpages και να τον στηρίξουν με αυτό τον τρόπο», έγραψαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του Μαρτίκα.

martikas_oikogeneia.JPG

H άγνωστη φωτογραφία από τα παρασκήνια

Πάντως, ο Σπύρος έσπευσε να δημοσιεύσει ένα story από το παρασκήνιο στον Άγιο Δομίνικο. Ο Μαρτίκας επέλεξε μια φωτογραφία behind the scenes με όλη την παραγωγή του Ελληνικού Survivor.

spirosmartikas.JPG