Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Το love story, η δυσκολία απόκτησης παιδιού και το σπίτι στον Άγιο Στέφανο

Ασημακοπούλου-Τσιρίλο: Το love story, η δυσκολία απόκτησης παιδιού και το σπίτι στον Άγιο Στέφανο

Τα 15 χρόνια σχέσης, ο θρησκευτικός γάμος - υπερπαραγωγή, οι αποβολές, η μεγάλη αγάπη για την κόρη τους Μαρία Ροζάρια και το υπέροχο σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους.

Ύστερα από 12 χρόνια γάμου και πολλές όμορφες στιγμές, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο έβαλαν τέλος στη σχέση τους και η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία, παρόλο που οι φήμες περί χωρισμού κυκλοφορούσαν εδώ και αρκετό καιρό.

Η ηθοποιός επιβεβαίωσε τον χωρισμό μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όταν απάντησε σε ερώτηση follower της σχετικά με το αν έχει χωρίσει: «Εδώ και πολύ καιρό έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμάς… Δεν ένιωθα έτοιμη να βγω και να μιλήσω δημόσια , παρ’ όλο που πολλοί από εσάς το είχατε αντιληφθεί… Σας ευχαριστώ για τη διακριτικότητά σας».

Η αποκάλυψη της Έλενας Ασημακοπούλου για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

Το love story και οι δύο γάμοι

Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός και ο πάλαι ποτέ ποδοσφαιριστής να έβαλαν τίτλους τέλους στον γάμο τους, όμως ο έρωτας που έζησαν είναι κάτι που θα θυμόμαστε, αφού ήταν σαν βγαλμένος από παραμύθι.

https://www.instagram.com/p/CRcZHhfsQTy

Η Έλενα και ο Μπρούνο γνωρίστηκαν το Πάσχα του 2007 στο νησί της Μυκόνου. Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός, ο έρωτας με τον Ιταλό «άσσο» του ΠΑΟΚ ήταν κεραυνοβόλος. Τον είδε να περνά από μπροστά της την ημέρα του Επιταφείου και το ειδύλλιο δεν άργησε να ξεκινήσει. Οι καρμικές συναντήσεις στο νησί μόνο τυχαίες δεν ήταν... Και μπορεί ο Μπρούνο Τσιρίλο να ήθελε απλώς να τη γνωρίσει στην αρχή - για αυτό και της ζήτησε να πάνε για ποτό - όμως εκείνη κατάλαβε αμέσως, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 23 ετών, ότι ήταν ο άντρας τις ζωής της.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε ένας θυελλώδης έρωτας, με τον ποδοσφαιριστή να την πηγαίνει τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους στην Ιταλία προκειμένου να την γνωρίσει στην οικογένειά του. Λίγο αργότερα ήρθε και η πρόταση γάμου, όμως η εγκυμοσύνη που προέκυψε, τους άλλαξε τα σχέδια.

Το 2010 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαρία Ροζάρια, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Λίγο πριν γεννήσει η Έλενα, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, όμως του Μπρούνο δεν του έφτανε... Ήθελε εκείνος και η εκλεκτή της καρδιάς του να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, γι' αυτό άλλωστε της έκανε και 4 φορές πρόταση γάμου!

https://www.instagram.com/p/Bt1mAJVhhXB

Τελικά η Έλενα Ασημακοπούλου είπε το μεγάλο «ναι» και το ζευγάρι έκανε θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

https://www.instagram.com/p/BjAyRiPlTrL

Οι αποβολές και οι προσπάθειες να αποκτήσουν παιδάκι

Μιλώντας στο περιοδικό People λίγες ημέρες πριν τον γάμο τους, η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με τις αποβολές που είχε η ηθοποιός.

«Την πρώτη φορά ήταν πολύ πιο δύσκολα, και σωματικά και ψυχολογικά, τις άλλες δυο φορές ήμουν πιο προετοιμασμένη, αν και την τρίτη φορά παραλίγο να κινδυνέψει η υγεία μου. Δεν πήγα σε ψυχολόγο, πήγα σε παιδοψυχολόγο όμως για τη Μαρία. Σε μια από τις εγκυμοσύνες το είχαμε πει στη μικρή. Όταν διεκόπη η κύηση, έπρεπε να πάρουμε πίσω το… μωράκι. Τότε ένιωσα αδύναμη και ζήτησα τη βοήθεια ειδικού. Ήθελα να μου πει ποιος ήταν ο καλύτερος τρόπος για να το χειριστούμε ώστε να μην της μείνει κάποιο τραύμα» είπε η Έλενα.

Το σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους

Η Έλενα και ο Μπρούνο, μαζί με τη μονάκριβη κόρη τους Μαρία Ροζαρία, έζησαν σε ένα πολύ όμορφο και γουστόζικο σπίτι στον Άγιο Στέφανο.

Δες στην παρακάτω photo gallery φωτογραφίες από την υπέροχη μεζονέτα και τον περιποιημένο κήπο τους.

Πηγή φωτογραφιών: @elena_asimakopoulou