Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι το πιο cool ζευγάρι - Το ίδιο και το σπίτι τους

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι το πιο cool ζευγάρι - Το ίδιο και το σπίτι τους
NDP

Η ηθοποιός πόζαρε στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της στο φακό του σεφ της καρδιάς της. 

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της πόλης και η αλήθεια είναι πως το κοινό τούς αγαπάει πολύ καθώς είναι και οι δύο πάρα πολύ συμπαθείς. Τόσο η ηθοποιός όσο και ο σεφ έχουν ένα προφίλ το οποίο δημιουργεί μια οικειότητα και οι λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν πάρα πολλούς followers που είναι πάντα «εκεί» για να πατήσουν το like τους αλλά και να τους στείλουν μηνύματα αγάπης.

https://www.instagram.com/p/CQwIJM8JAOJ

Μηνύματα αγάπης που εκτοξεύτηκαν πριν από περίπου ένα μήνα όταν και έγινε γνωστή η είδηση πως περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η νεαρή γυναίκα, διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά του τον πρώτο καρπό τους έρωτά τους.

Πριν από λίγες ώρες, ο ερωτευμένος σεφ και αγαπημένος κριτής του Masterchef, ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της εγκυμονούσας αγαπημένης του.

leonidas koutsopoylos

Στο πλαίσιο του ευχάριστου αυτού γεγονότος και της πρώτης φωτογραφίας της Χρύσας Μιχαλοπούλου ας δούμε κάποιες κοινές εμφανίσεις του ερωτευμένου ζευγαριού.

Το σπίτι του σεφ

Το ζευγάρι είναι δύο χρόνια περίπου μαζί και όπως έχουν παραδεχθεί και οι δύο, γνωρίστηκαν διαδικτυακά.

koutsopoulos-kontizas-mixalopoulou.jpg

Αν και έχουν άριστες σχέσεις με το διαδίκτυο, σπάνια ανεβάζουν κοινές τους φωτογραφίες αλλά και πιο προσωπικά πλάνα. Όπως για παράδειγμα, πλάνα από το σπίτι που στεγάζει τον έρωτά τους. Ωστόσο, ο γνωστός σεφ, έχει δείξει κάποιες γωνίες του σπιτιού του. Ας ρίξουμε μια ματιά στον χώρο.

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, η Χρύσα Μιχαλοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά:

«Έχω επιλέξει να μη λαμβάνω υπόψιν μου το θέμα της δημοσιότητας. Δεν έχει να κάνει ούτε με εμένα προσωπικά, ούτε με τη δουλειά μου. Καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει, δεν το εκλαμβάνω αρνητικά, αλλά προσπαθώ να κρατώ μια απόσταση. Το να είσαι με έναν πολύ γνωστό άνθρωπο και τόσο αγαπητό στον κόσμο, αναπόφευκτα προσελκύει κάποιο ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως, το ζητούμενο, δεν σημαίνει κάτι στη ζωή μου αυτό. Πιστεύω πάντως, πως έχω καταφέρει να έχω μία ισορροπία».

DPG Network