Εσύ θα έτρωγες το σουβλάκι όπως η Σίσσυ Χρηστίδου; Εμείς πάντως αμφιταλαντευόμαστε

Εσύ θα έτρωγες το σουβλάκι όπως η Σίσσυ Χρηστίδου; Εμείς πάντως αμφιταλαντευόμαστε

Η Χρηστίδου βρήκε μία εναλλακτική για το σουβλάκι και την παρουσίασε στο προφίλ της.

Αν μένεις στην Ελλάδα, δύσκολο να μη σου αρέσει το σουβλάκι. Έως αδύνατο. Θες η νοστιμιά των υλικών; Θες το τζατζίκι -ή η σος- που το κάνει ζουμερό; Θα σου έλεγα και η οικονομική του τιμή, αλλά στα 3,5 ευρώ πια, ας πάμε παρακάτω. Το θέμα είναι ότι το σουβλάκι είναι αξία.

Παρά το ότι είμαστε ανοιχτές στους πειραματισμούς, όμως, κάποια πράγματα όσο περνάει καιρός, τα θέλουμε απλά παραδοσιακά. Προς τι αυτή η σκέψη και ο προβληματισμός; Είδαμε στο προφίλ της Σίσσυς Χρηστίδου ένα στόρι με ένα αρκετά διαφορετικό σουβλάκι.

Το σουβλάκι της Σίσσυς Χρηστίδου

Η 41χρονη παρουσιάστρια έκανε το μεσημέρι της Κυριακής (26/6) ένα στόρι για να απαθανατίσει ένα εναλλακτικό σουβλάκι που ανακάλυψε. Αυτό, αντί για πίτα, έχει ένα φύλλο μαρουλιού, προφανώς στα πλαίσια μίας πιο υγιεινής προσέγγισης του αγαπημένου φαγητού.

Τούτο εδώ δηλαδή:

sissy_xrhstidou_souvlaki.jpg

Σαφώς και γενικά υποστηρίζουμε τις πιο υγιεινές επιλογές και πράγματι το εν λόγω περιστατικό ανήκει σε αυτές, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε κατά πόσο θα το επιλέγαμε. Δηλαδή, η πίτα είναι βασικό μέρος της υπόστασής του κι αν τη βγάλεις εντελώς, κατά πόσο συνεχίζει να είναι σουβλάκι;

Εκτός κι αν για κάποιον λόγο υγείας δεν μπορούσαμε να φάμε την πίτα που, εντάξει, εκεί εκ των πραγμάτων δεν το συζητάμε καν. Όπως το γλυκό χωρίς ζάχαρη που πολλοί είναι της άποψης του 'είτε φάε το αυθεντικό με τη ζάχαρη είτε μην το κάνεις καθόλου'.

https://www.instagram.com/p/CdYbAUEIgh2

Σε κάθε περίπτωση, όμως, η αλήθεια είναι πως η παραπάνω εκδοχή για το σουβλάκι, αν δεν πρέπει να φας για τους Χ λόγους, δίνει μία ψευδαίσθηση ότι τρως κάτι που του μοιάζει. Είναι μία παρηγοριά ψυχικά.

Εσύ θα το επέλεγες;

Σίσσυ Χρηστίδου: Το σπίτι της στα Βριλήσσια είναι το όνειρο κάθε Instagrammer