Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στη Ρώμη και προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει

Η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στη Ρώμη και προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που είχε δώσει

«Είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου», αποκάλυψε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, η οποία προσπαθεί να τηρήσει μια παλιά της υπόσχεση σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Ένα αστείο περιστατικό που περιέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την επιστροφή της από τη Ρώμη την Κυριακή (26/6), στάθηκε ως αφορμή για να καταλάβουμε όλοι ότι η παρουσιάστρια έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, η Κατερίνα πραγματοποίησε μια σύντομη απόδραση στην Ιταλία. Οι φωτογραφίες «πήγαν κι ήρθαν», με την παρουσιάστρια να βάζει για τα καλά τους followers της στο κλίμα του ταξιδιού της και να δείχνει φανερά χαρούμενη. Ωστόσο, αυτό που δεν είδαμε σε κανένα story ήταν το όνομα ή το πρόσωπο της παρέας που την συνόδεψε σε αυτή την απόδραση.

Κατερίνα Καινούργιου: Η σύντομη απόδραση στο εξωτερικό είχε έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό

Όταν η Κατερίνα νόμιζε ότι οι φωτογράφοι πήγαν για εκείνη ενώ ήταν για τον... Μαρτίκα

Το πρωί της Δευτέρας (27/6), η Κατερίνα Καινούργιου μας έλυσε την απορία! Πήγε με ένα πρόσωπο που δεν ήθελε να μαθευτεί, και μάλλον πρόκειται για τον νέο της σύντροφο. Ή τελοσπάντων για κάποιον με τον οποίο βρίσκονται στο στάδιο της γνωριμίας...

Η αποκάλυψη έγινε όταν η παρουσιάστρια ξεκίνησε να διηγείται on air στην εκπομπή της «Super Κατερίνα» το αστείο σκηνικό που έζησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν συνάντησε πολλές τηλεοπτικές κάμερες και φωτογράφους λόγω της άφιξης του Σπύρου Μαρτίκα από το Survivor. Εκείνη νόμιζε πως είχαν πάει για εκείνη, με αποτέλεσμα η ίδια και ο μυστηριώδης άντρας που ήταν μαζί της να αρχίσουν να τρέχουν.

https://www.instagram.com/p/CfRlnp8owyy

«Αχ αν σας πω τι έπαθα χθες. Έχω πάει τριήμερο στη Ρώμη, είπα να κάνω ένα δώρο στον εαυτό μου. Δεν πήγα μόνη μου. Πήγα με κάποιον που δεν ήθελα να μαθευτεί. Στην επιστροφή μού λέει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, "δεν πιστεύω να έχει κανέναν φωτογράφο απ’ έξω από το αεροδρόμιο. Έχεις ανεβάσει φωτογραφίες από εκεί, δεν θέλω". Λέω: "όχι, ηρέμησε"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

Και συνέχισε:

«Πάω να βγω εγώ χαλαρή, μόνη μου με τη βαλίτσα και βλέπω την κάμερά μας και έναν φωτογράφο πάνω μου. Λέω “σας παρακαλώ μη με τραβάτε” και αρχίζω και τρέχω. Πίστευα ότι είχαν έρθει για μένα. Παίρνω τον Γιάννη τηλέφωνο και του λέω, “καλά είναι δυνατόν; Θα με περάσει ο άνθρωπος για τρελή, ότι έφερα κάμερα να τραβήξω τον εαυτό μου, να στήσω θέματα” και κάτι τέτοια. Και μου λέει, “δεν ήταν για σένα οι κάμερες, έρχεται ο Μαρτίκας”. Μην σας τα πολυλογώ καμία κάμερα για μένα, τζάμπα έπαθα υστερίες», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου, με τους συνεργάτες της να ξεσπούν σε γέλια.

Ζητείται γαμπρός για την Κατερίνα Καινούργιου - Η πρόταση που της έκανε ο μπαμπάς της

Πριν από μερικά χρόνια σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Κατερίνα είχε εκφράσει και το παράπονό της, όχι ακριβώς για τα προξενιά που της κάνουν, αλλά για τους συντρόφους που της έχουν «χρεώσει» περιοδικά και εκπομπές: «Μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι δίπλα μου, να είναι φίλοι μου και να μου τους χρεώνουν, είναι πολύ κρίμα. Θεωρούν ότι επειδή είμαι ελεύθερη, ας το χρεώσουμε στην Κατερίνα. Και αυτό δεν είναι σωστό, είναι πολύ κρίμα. Θεωρώ όμως ότι αν θέλεις κάτι να προφυλάξεις μπορείς να το κάνεις. Και επειδή την έχω πατήσει αρκετές φορές στην ζωή μου, έχω πάρει μία απόφαση. Δεν θέλω να ξαναμιλήσω για την προσωπική μου ζωή, γιατί θέλω να την προφυλάξω».

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες από το ταξίδι της Κατερίνας Καινούργιου στην Ιταλία.