Δέσποινα Βανδή: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της με τα XXL μαλλιά της

Δέσποινα Βανδή: Η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της με τα XXL μαλλιά της

Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε στο Chart Show του Σαββάτου (25/6) με πάρα πολύ μακριά μαλλιά μόλις μια εβδομάδα μετά το ψεύτικο καρέ που είχε δοκιμάσει.

Φαίνεται πως η Δέσποινα Βανδή είναι σε αναζήτηση νέου κουρέματος και πειραματίζεται με την εικόνα της ολοένα και περισσότερο τις τελευταίες εβδομάδες. Και το λέμε αυτό, διότι η τραγουδίστρια στο Chart Show του Σαββάτου (25/6) εμφανίστηκε με εντελώς διαφορετικό hair look από την τελευταία εκπομπή της.

Η Δέσποινα βγήκε στο πλατό του Chart Show με XXL μαλλιά, τα οποία σε μήκος έφταναν μέχρι τη μέση της και ήταν πραγματικά αγνώριστη. Μη βιάζεσαι… Δεν μάκρυναν μέσα σε 7 μέρες τα μαλλιά της παρουσιάστριας/τραγουδίστριας!

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αποκαλύπτει πως κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια στην σχέση του με την Δέσποινα Βανδή

Το νέο look της Δέσποινας Βανδή

Με εντυπωσιακό πράσινο, mini φόρεμα με κρόσσια εμφανίστηκε στο Chart Show η Δέσποινα Βανδή. Τη διαφορά στην εμφάνισή της, ωστόσο, έκανε το hair look, το οποίο ήταν σίγουρα μη αναμενόμενο από το τηλεοπτικό κοινό της. Για να καταλάβεις, στην προηγούμενη εκπομπή του Chart Show η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια εμφανίστηκε με καρέ (δες εδώ), αλλά το περασμένο Σάββατο επέλεξε να βγει on air με πάρα πολύ μακριά μαλλιά που έφταναν ως τη μέση της.

https://www.instagram.com/p/CfM40P8MUSC

Φυσικά, το hair look της Δέσποινας ήταν αποτέλεσμα extensions και tapes με την ίδια και την ομάδα της να επιλέγουν να αφήσουν τα μαλλιά της ολόισια. Αλήθεια, βλέποντάς τη δεν σου θυμίζει και λίγο από JLo; Αν μη τι άλλο ήταν εκρηκτική η εμφάνισή της.

https://www.instagram.com/p/CfEREQ_Afe5

Στα καλύτερά της η Δέσποινα Βανδή

Τον τελευταίο χρόνο η Δέσποινα Βανδή βιώνει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στην προσωπική της ζωή. Και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μετά το διαζύγιό της, η τραγουδίστρια βρήκε και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του ηθοποιού, Βασίλη Μπισμπίκη.

Οι δυο τους δεν διστάζουν να κυκλοφορούν πια ελεύθερα μαζί, να ανταλλάσσουν τρυφερά φιλιά και να μη νοιάζονται για τα φωτογραφικά φλας. Ακόμα κι όταν την περίμεναν οι κάμερες μετά από πρόσφατη συναυλία της και οι ρεπόρτερ ήθελαν να ρωτήσουν για τη σχέση της, η Δέσποινα τούς έβγαλε από τη δύσκολη θέση μιλώντας από μόνη της για την αφιέρωσή της στον αγαπημένο της- το τραγούδι «Σ’ αγαπώ» της Μαρινέλλας- και για όσα νιώθει:

«Βασίλη αγάπη μου, για σένα λέω, με ρωτάνε πώς νιώθω», είπε με τη μεγαλύτερη φυσικότητα στον κόσμο η Βανδή μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους, φανερώνοντας με τρόπο απόλυτο, πόσο καλά περνάει και ότι ο έρωτας δεν κρύβεται.