Η Δανάη Παππά πήγε στον Αχέροντα με τον σύντροφό της και τώρα προτιμάμε το ποτάμι από τη θάλασσα

Η Δανάη Παππά πήγε στον Αχέροντα με τον σύντροφό της και τώρα προτιμάμε το ποτάμι από τη θάλασσα

Οι φωτογραφίες είναι τόσο μαγευτικές που θα σε πείσουν.

Η Δανάη Παππά και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης ανήκουν στα ζευγάρια της showbiz που αγαπούν πολύ τα ταξίδια. Με κάθε ευκαιρία μπαίνουν στη διαδικασία να οργανώσουν μία κοντινή ή μακρινή εξόρμηση και να απολαύσουν λίγο χρόνο εκτός Αθήνας μεταξύ τους.

Η λίστα με τους προορισμούς που έχουν επισκεφτεί ανά διαστήματα είναι μεγάλη, όμως, αυτήν τη φορά σειρά είχε ο Αχέροντας.

Ο μαγευτικός Αχέρoντας

Ο Αχέροντας είναι ποταμός της περιφέρειας της Ηπείρου και διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης. Είναι γνωστός για το επιβλητικό του πράσινο τριγύρω, ενώ εκβάλλει στο Ιόνιο Πέλαγος, στο χωριό Αμμουδιά, της Πρέβεζας.

Η Δανάη Παππά ποστάρει συχνά τις τελευταίες μέρες από τις διακοπές της με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη, και οι φωτογραφίες με το θέαμα είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Ο ποταμός που περιβάλλεται από καταπράσινους βράχους, τα κρυστάλλινα νερά, όλο το θέαμα μάς κάνει να θέλουμε να πάμε κι εμείς σε κάποιο ποτάμι για το μπάνιο μας αντί για την κλασική επιλογή της θάλασσας, που αγαπάμε αλλά να αναγνωρίσουμε και την άλλη πλευρά.

Το ταξίδι της Δανάης Παππά με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

Μπορεί η Δανάη Παππά να απολαμβάνει προσωπικό χρόνο με τον Λάζαρη, όμως, πριν από μερικές ημέρες, η 25χρονη ηθοποιός έδειχνε να περνάει υπέροχα με την καλή της φίλη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Το περιστατικό συνέβη μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Σασμού και μαζί ήταν και ο Θανάσης Τότσικας, με τον οποίο η Φαμέλη έχει ανταλλάξει βέρες.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ευγενία Σαμαρά (aka Στέλλα από τον Σασμό) και ο σύντροφός της, Γιάννης Ποιμενίδης, επισκέφθηκαν τη Δανάη Παππά στην Πάρο όπου δραστηριοποιείται επαγγγελματικά ο σύντροφός της, ενώ μαζί τους ταξίδεψε και η Σάντυ Χατζηιωάννου (η οποία υποδύεται την Τζένη). Μαζί τους ήταν και ο ηθοποιός Μιχαήλ Ταμπακάκης.

Δανάη Παππά-Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Τα κορίτσια του «Σασμού» απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Ιόνιο