Η Αναστασία Ρουβά έγινε 13 και δεν ξέρουμε σε ποιον μοιάζει περισσότερο: Στον Σάκη ή στην Κάτια;

Η Αναστασία Ρουβά έγινε 13 και δεν ξέρουμε σε ποιον μοιάζει περισσότερο: Στον Σάκη ή στην Κάτια;
NDP photo agency

Η Αναστασία καμάρωσε μαζί με τη μητέρα της Κάτια τον Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο και έκλεψε τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή ομορφιά της.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν στη μεγάλη συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες (27/6) στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, με σκοπό την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Φυσικά και δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Κάτια Ζυγούλη, η οποία τον απόλαυσε μαζί με τις δύο κόρες τους, Αναστασία και την Αριάδνη.

Οι τρεις όμορφες γυναίκες που υπάρχουν στη ζωή του Σάκη είναι οι πιο πιστές θαυμάστριές του, γι' αυτό και τον στήριξαν για ακόμη μια φορά από τη θέση του κοινού στη συναυλία όπου εκτός από τον Ρουβά, τραγούδησαν σπουδαία ονόματα του διεθνούς μουσικού στερεώματος όπως: Alice Cooper, Bonnie Tyler, Rita Wilson, The Rasmus. Lena Hall, Γιώργος Λεμπέσης, Kip Winger. Chris Willis, Tabitha Fair, Justin Benlolo και Andreas Carlsson.

Βλέποντας την Κάτια Ζυγούλη και τη μεγαλύτερη κόρη της Αναστασία δίπλα-δίπλα, αυτό που μας κέντρισε το ενδιαφέρον είναι πως μοιάζει τόσο με εκείνη όσο και με τον Σάκη Ρουβά με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αποφασίσουμε σε ποιον μοιάζει περισσότερο.

Σάκης Ρουβάς, Κάτια Ζυγούλη με τα παιδιά τους στα χιόνια! Η μεγάλη αλλαγή της Αναστασίας

Ας θυμηθούμε μερικές ακόμη φωτογραφίες με τη μεγαλύτερη κόρη του αγαπημένου ζευγαριού στην πορεία των ετών, η οποία είναι μια κούκλα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ακολουθήσει την καριέρα της μητέρας της (δεν ξέρουμε αν θέλει, πάντως σίγουρα έχει τα προσόντα να το κάνει!).

Η κούκλα Αναστασία Ρουβά που... όσο μεγαλώνει ομορφαίνει!

Μπορεί να είναι μόλις 13 ετών, αλλά η Αναστασία - όπως μπορείς να διαπιστώσεις και μόνη σου στην παρακάτω φωτογραφία - έχει σχεδόν φτάσει σε ύψος τη μαμά της Κάτια Ζυγούλη, η οποία είναι 1,78.

https://www.instagram.com/p/CY4DrW0t_FJ

Η Αναστασία γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 2008 και κάθε χρόνο οι γονείς της φροντίζουν να κάνουν αυτή την ιδιαίτερη μέρα για την κόρη τους, ακόμη πιο όμορφη.

https://www.instagram.com/p/B_Un6YxFf-t
https://www.instagram.com/p/BXNjhMTgv00
https://www.instagram.com/p/BE353-XrJTP