Η Γη της ελιάς: Ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός αλλά το κοινό στο Twitter δεν έδειξε συμπόνοια

Ιωάννα Τζανή
Η Γη της ελιάς: Ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός αλλά το κοινό στο Twitter δεν έδειξε συμπόνοια

Οι τηλεθεατές προσπάθησαν να λύσουν το μυστήριο και έπεσαν μέσα.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου κύκλου της Γης της ελιάς, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και δεν τις προλαβαίνουμε. Εκτός από τη γαμοβάφτιση του Φίλιππου και της Βασιλικής που περιμένουμε πώς και πώς, ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο (28/6) που θα συγκλονίσει την κοινωνία της Μάνης, αλλά όχι τους τηλεθεατές.

Νεκρός ο Δημήτρης

Ο Δημήτρης βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, όμως το κοινό στο Twitter δεν έδειξε να στενοχωριέται. Αντιθέτως, ένιωσε μια ανακούφιση, μιας και δεν επρόκειτο για ένα αγαπητό πρόσωπο, ειδικά μετά τους εκβιασμούς και την απόπειρα βιασμού κατά της Αθηνάς (Άντζελας Γκερέκου).

Αυτό που ανησυχεί τώρα τους τηλεθεατές είναι η εμπλοκή της Αθηνάς στον φόνο, καθώς τα στοιχεία που βρέθηκαν από την αστυνομία στο σπίτι του Δημήτρη, την φωτογραφίζουν ξεκάθαρα ως ένοχη. Το τηλεοπτικό κοινό, βέβαια, γνωρίζει ότι η Αθηνά δεν έχει καμία σχέση και ότι οι σφαίρες που δέχτηκε ήταν ξεκαθάρισμα λογαριασμών από τους ανθρώπους που είχε βάλει ο Κωνσταντίνος να τον παρακολουθούν.

https://www.instagram.com/p/CfXdbEotdTL

Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά με ένα γλυκό τρόπο τον δικό της Ιάκωβο

Ο Κωνσταντίνος θέλει να αφήσει τις παρανομίες αλλά ο Δημοσθένης δεν του το κάνει εύκολο

Στο αποψινό και προτελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς, ο Στάθης, αμήχανος, ρωτά ευθέως τον Δημοσθένη αν προσπάθησε να προσεγγίσει ερωτικά την Άννα.

Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος κάνει άλλη μια νύξη στον Δημοσθένη, καθώς θέλει να αφήσει τις παρανομίες και να αοφσιωθεί στην Ισμήνη και το παιδί της. Γρήγορα, όμως, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο να συμβεί.

Δες στην παρακάτω photo gallery τα tweets για τον φόνο του Δημήτρη.