Άγριες Μέλισσες: Αυτό που περιμένουν οι φανς της Ασημίνας και του Νικηφόρου δεν θα αργήσει

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Αυτό που περιμένουν οι φανς της Ασημίνας και του Νικηφόρου δεν θα αργήσει

Το love story των ΑΝ όπως αποκαλούν στο Twitter την Ασημίνα και τον Νικηφόρο, θα έχει μία ακόμη έκπληξη. Οι θαυμαστές τους στα τελευταία επεισόδια ζουν με αυτή την προσδοκία.  

Ο πιο βασανισμένος έρωτας, μετά από εκείνον της Ελένης και του Λάμπρου στις Άγριες Μέλισσες, είναι εκείνος του Νικηφόρου και της Ασημίνας. Τέλειωσαν όμως τα βάσανα και θα έχουμε εκπλήξεις. Πολυαναμενόμενες μάλιστα από τους θαυμαστές τους.

https://www.instagram.com/p/CfYpKUUICQl

H νέα κυρία Σεβαστού

Ερωτεύτηκαν παράφορα, αγνόησαν το μίσος που χώριζε τις οικογένειες τους και έζησαν ως νιόπαντροι στο πιο νοσηρό περιβάλλον που θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, στο σπίτι των Σεβαστών. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος μετά από έναν δεύτερο κύκλο γεμάτο κόντρες και αποκαλύψεις για την δολοφονία του Σέργιου, ξεκίνησαν την φετινή χρονιά με ανακωχή. Για το καλό του παιδιού τους. Ο έρωτας φούντωσε και το love story τους έγινε καλύτερο και από την πρώτη φορά. Οι ρόλοι της Έλλης Τρίγγου και του Αναστάση Ροϊλού, πέρασαν σε ένα άλλο επίπεδο και έγιναν τις τελευταίες ημέρες, πιο hot ζευγάρι και από την Δρόσω με τον Κωνσταντή.

Ο παράλληλος γάμος τους ωστόσο, μεγάλωσε τις προσδοκίες των θαυμαστών τους. Το Twitter απαίτησε χθες το βράδυ να αποκτήσουν ένα παιδί και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα. Μετά την εγκυμοσύνη της Δρόσως (την δεύτερη), οι φανς θέλουν να δουν και την ταλαιπωρημένη και αξιοπρεπή Ασημίνα να ευτυχεί και να γίνεται για πρώτη φορά μαμά. Της αξίζει με δεδομένο ότι ανέθρεψε τον Σέργιο σαν πραγματικό της παιδί. Θυμόμαστε όλοι το επεισόδιο που ο γιατρός της είχε ανακοινώσει πως έχει λιγοστές ελπίδες. Και κάτι μας λέει ότι μπορεί να το έχουμε αυτό ως μία από τις εκπλήξεις που αναμένονται μέχρι να δούμε το φινάλε της τηλεοπτικής σειράς, την ερχόμενη Πέμπτη.

https://www.instagram.com/p/CfV6G0srBxb

Μετά τον θάνατο του Δούκα και της Μυρσίνης, ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής αφού έχουν πουλήσει πια όλη την περιουσία, κάνουν μία νέα επαγγελματική αρχή. Στην οικογένεια βέβαια ηγετικό ρόλο θα έχει ο Νικηφόρος και η Ασημίνα γίνεται η νέα κυρία Σεβαστού. Μία Σταμίρη, γίνεται Μυρσίνη, αλλά με πρόσημο καλοσύνης. Αν δεν είναι αυτό happy end ποιό είναι;

Συμφωνεί και το Twitter όπως θα δείτε και στην photo gallery που ακολουθεί.

DPG Network