5 πρώην παίκτριες του GNTM που θα θέλαμε να δούμε ξανά μπροστά στη νέα επιτροπή

Πατούλια Κατερίνα
5 πρώην παίκτριες του GNTM που θα θέλαμε να δούμε ξανά μπροστά στη νέα επιτροπή

Οι auditions του GNTM ξεκίνησαν, η νέα επιτροπή με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να βλέπει επίδοξα μοντέλα αλλά μια μελαγχολία την έχουμε!

O 7ος κύκλος του GNTM στην Ελλάδα και 5ος στο Star, έρχεται από τον χειμώνα στις οθόνες μας με ριζικές αλλαγές, την guest κριτή Σοφία Χατζηπαντέλη να έχει ήδη μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μίντια, τον Γιώργο Καράβα να γίνεται κριτής, τον Τάσο Σοφρωνίου να είναι το δεξί χέρι της Βίκυς και την Έλενα Γαλύφα να είναι η νέα coach.

GNTM: Οι νέοι κριτές και εκείνοι που θα έρθουν στο μέλλον στο πλευρό της Βίκυς Καγιά

Κι ενώ το ριάλιτι καλωσορίζει πίσω τα κορίτσια και μόνο, με τα όρια ηλικίας να έχουν ανοίξει, εμείς σκεφτόμαστε ποιες είναι οι παίκτριες εκείνες που αδικήθηκαν, τα κορίτσια εκείνα που αδίκησαν τον εαυτό τους στο ριάλιτι και τελικά δεν προχώρησαν όσο θα έπρεπε ή δεν πήραν τη θέση που θα ήθελαν στο GNTM.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη

garifallia1.JPG

Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που έχουν περάσει από το GNTM αποχωρεί μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από το αγόρι της.

«Θα ήθελα να σας πω ότι δεν θα συνεχίσω. Το έχω πάρει απόφαση. Ούτε θύμωσα ούτε απογοητεύτηκα. Δεν θέλω να μείνω άλλο στο σπίτι. Δεν συμβαίνει τίποτα στο σπίτι, αντιθέτως είμαι φίλη με όλα τα κορίτσια», είπε η 22χρονη τότε Γαρυφαλλιά η οποία συνέχισε να είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους fans της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CfUZ-DHsMCV

Γαρυφαλλιά μπες ξανά και πάρε τον τίτλο!

Μαριαγάπη Ξυπολιά:

https://www.instagram.com/p/CeExbJas6ea

Το κορίτσι του Αιμιλιάνο Μάρκου, που γνωρίσαμε στον τρίτο κύκλο του GNTM στο Star, ήταν χαμηλών τόνων και ίσως λόγω της σχέσης της, να έπεσαν τα φώτα στο ειδύλλιο και να έφυγε η προσοχή από τις επιδόσεις της νεαρής κοπέλας. Τώρα που ο Μάρκου κάνει καριέρα στο εξωτερικό, ευκαιρία να επιστρέψει η Μαριαγάπη στο GNTM!

Χαρά Παππά:

https://www.instagram.com/p/CeElbCEqacX

Κάτι ο πρώην της Μπουράκ που μονοπώλησε τα μέσα τότε, κάτι τα κιλά που πήρε όσο έμεινε στο παιχνίδι, αν η Χαρά αποφάσιζε σήμερα να μπει ξανά στο παιχνίδι θα έφτασε στον τελικό και όχι λίγο πριν.

Ροζάνα Κουτσούκου:

Η Ροζάνα Κουτσούκου ήταν η αγαπημένη του Δημήτρη Σκουλού, την οποία αποκαλούσε ηλιαχτίδα και η οποία αποχώρησε αρκετά νωρίς.

GNTM: 6 παίκτριες που αποχώρησαν νωρίς και όμως κάνουν ακόμη καριέρα στο modelling

https://www.instagram.com/p/Cb911exAu8r

Το κορίτσι με τα κόκκινα μαλλιά που έκανε trend τις φακίδες προτού γίνουν καν φίλτρο στο Instagram, θα μπορούσε να μπει ξανά στο παιχνίδι και γιατί όχι να πάρει και τον τίτλο.

H Eύη Ιωαννίδου:

Ήταν ένα από τα κορίτσια που εξαιτίας του χαρακτήρα του, αδικήθηκε. Το ένα από τα τρία βασικά στελέχη της τριάδας της φωτιάς, έχει παραδεχτεί πως αδικήθηκε και έχει εξηγήσει πως θεώρησε πως αποχώρησενωρίς. Καιρός να επιστρέψει και να παλέψει ξανά.

Plus- Κάτια Ταραμπάνκο:

https://www.instagram.com/p/Cdp0Q51Moyo

Αν είχε λίγο χιούμορ η Κάτια, θα φρόντιζε να δηλώσει συμμετοχή ξανά, να φτάσει στον τελικό και να πάρει τον τίτλο ξανά, χωρίς να τον μοιραστεί με κανέναν αυτή τη φορά, απλά γιατί μπορεί. Η διπλή θητεία στο Survivor, απαιτεί τη επιστροφή και στο GNTM.

Τα νέα πρόσωπα που αναμένονται

Αφού τελειώσουν οι οντισιόν μας περιμένουν εκπλήξεις. Θα έχουμε quest κριτές από τον χώρο της μόδας - όπου και όποτε κριθεί αναγκαίο - και ανάλογα με τις δοκιμασίες, που σημαίνει ότι θα έχουμε κατά περιόδους και 4ο μέλος της επιτροπής. Αυτό θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί θα υπάρχει μία ποικιλία σε πρόσωπα και φυσικά σε απόψεις.

https://www.instagram.com/p/CfBa4mtDRL7

Η Έλενα Γαλύφα, δεν θα παραμείνει ως coach. Και εκεί θα έχουμε διαφοροποιήσεις. Το μοντέλο του πετυχημένου Germany's Next Top Model με την συνάδελφο της Βίκυς Καγιά, Heidi Klum θα είναι αυτό που θα επικρατήσει και στο ελληνικό GNTM, οπότε και εδώ θα έχουμε guest coaches. Ανάλογα με το θέμα και ανάλογα με τις δοκιμασίες. Η εξειδίκευση εδώ, θα έχει έναν σημαντικό ρόλο. Φυσικά και θα δούμε γνωστά μας πρόσωπα σε αυτόν τον ρόλο. Θα είναι ξανά η Βίκυ Κουλιανού; Το ελπίζουμε γιατί η περσινή της συμμετοχή ήταν άκρως πετυχημένη.