Από τα Μελίσσια με αγάπη: Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου είναι σαν ανάκτορο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Από τα Μελίσσια με αγάπη: Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου είναι σαν ανάκτορο
NDP

Η διάσημη παρουσιάστρια είναι κάτοικος Βορείων προαστίων και διατηρεί ένα από τα πιο πολυτελή οικήματα της περιοχής.

Είναι εδώ και πολλά χρόνια η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και δεν θα μπορούσε παρά να μένει σε ένα εντυπωσιακό κάστρο. Η Ελένη Μενεγάκη και ο σύζυγός της, Μάκης Παντζόπουλος στεγάζουν τον έρωτά τους στα Μελίσσια και διατηρούν μια από τις ωραιότερες κατοικίες των Βορείων προαστίων.

Η διάσημη παρουσιάστρια είχε αποκτήσει το συγκεκριμένο οίκημα 1.000 τετραγωνικών μέτρων το 2004 με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Λάτσιο. Μετά το διαζύγιό τους, η Ελένη Μενεγάκη και τα παιδιά της εξακολούθησαν να μένουν στο σπίτι παρά τις φήμες ότι θα μετακόμιζε σύντομα. Η «Ελένη» μας και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν αγοράσει και ένα οροφοδιαμέρισμα στην Κηφισιά, το οποίο μάλλον θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον.

https://www.instagram.com/p/CIIgWBOpGXd

Το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη θυμίζει παλάτι

Μέσα από αναρτήσεις της στο Instagram η παρουσιάστρια έχει δείξει αρκετές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού της στα Μελίσσια. Πρόκειται για ένα οίκημα 1.000 περίπου τ.μ το οποίο αποτελείται από μία μεγαλύτερη και μία μικρότερη κατοικία σε οικόπεδο έκτασης 2.500 τετραγωνικών μέτρων.

https://www.instagram.com/p/CeL9gSGDr1E

Η μεζονέτα της παρουσιάστριας διαθέτει τεράστιο υπόγειο, 6 κρεβατοκάμαρες, αποθήκες, κλιμακοστάσιο και 2 χώρους στάθμευσης. Το ισόγειο του σπιτιού έχει καθιστικό, τραπεζαρία, γραφείο, αποθήκη, μπάνιο, κουζίνα, εξώστες και εσωτερικό κλιμακοστάσιο. Ο πρώτος όροφος είναι εξίσου άνετος αφού διαθέτει 5 υπνοδωμάτια, γκαρνταρόμπα, αποθήκη, διάδρομος, εσωτερικό κλιμακοστάσιο, φωταγωγός, υπαίθριος χώρο κ.ά.

https://www.instagram.com/p/CL9L4BvFhLL

Η διακόσμηση είναι εμφανώς εμπνευσμένη από την φύση με το ξύλο να πρωταγωνιστεί στον χώρο. Γήινα χρώματα ντύνουν το εσωτερικό ενώ μεγάλοι εντυπωσιακοί πίνακες, χαλιά, κορνίζες και βάζα είναι μόνο μερικά από τα deco στοιχεία που θα εντοπίσεις και θα ήθελες κι εσύ στο σπίτι σου.

https://www.instagram.com/p/COXJJZBDL_g

Ο κήπος είναι με διαφορά το αγαπημένο spot της Ελένης Μενεγάκη αφού περνά πολλές ώρες της ημέρας εκεί με τα παιδιά αλλά και τα κατοικίδιά της. Καταπράσινος, με κούνιες και όμορφα λουλούδια, αποτελεί ένα από τα σημεία στο οποίο φωτογραφίζεται συχνά η παρουσιάστρια.

https://www.instagram.com/p/Cd2v_5suczt

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις περισσότερες φωτογραφίες από το υπέροχο σπίτι της παρουσιάστριας.

https://www.instagram.com/p/CZueNtjLkdY