Η Γη της ελιάς: Έπαιξε τραγούδι του Βοσκόπουλου και η κίνηση της Άντζελας Γκερέκου μας συγκλόνισε

Κατερίνα Μπούσιου
Η Γη της ελιάς: Έπαιξε τραγούδι του Βοσκόπουλου και η κίνηση της Άντζελας Γκερέκου μας συγκλόνισε

Το Twitter «υποκλίθηκε» στην  Άντζελα Γκερέκου με την κίνηση που έκανε όταν ακούστηκε τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου, στον τηλεοπτικό γάμο του Φίλιππου και της Βασιλικής. 

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Η Γη της ελιάς» είχε γλέντια και χορούς, λόγω του γάμου του Φίλιππου και της Βασιλικής και μία συγκινητική σκηνή με πρωταγωνίστρια την Άντζελα Γκερέκου που έκανε μία κίνηση που συγκλόνισε το κοινό, όταν ακούστηκε τραγούδι του Τόλη Βοσκόπουλου. Ήταν μία από τις πιο επικές σκηνές σε όλη την σεζόν της σειράς του Mega.

Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά με ένα γλυκό τρόπο τον δικό της Ιάκωβο

Ένας γάμος, μία βάφτιση και ένας φόνος

Όπως αναμενόταν το φινάλε της σειράς ήταν άκρως εντυπωσιακό. Ο γάμος του Φίλιππου και της Βασιλικής και η βάφτιση της κορούλας τους, έγινε μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης και χαράς. Το τηλεοπτικό ζευγάρι που αγαπήθηκε τόσο πολύ φέτος, η Βασιλική και ο Φίλιππος, δηλαδή ο Διονύσης Παπανδρέου και η Ιφιγένεια Τζόλα, δικαίωσαν την αναμονή των θαυμαστών τους και το επεισόδιο ήταν αρκετά «χορταστικό» με δικά τους πλάνα. Και όταν ήρθε η στιγμή του γλεντιού ο γαμπρός εκτός από την νύφη, χόρεψε μόνος του και ένα ζειμπέκικο, (σ.σ με μεγάλη αποτυχία) το οποίο κρίθηκε η πιο συγκλονιστική σκηνή της σειράς, εξαιτίας της Άντζελας Γκερέκου. Την ώρα που έπαιζε το «Πριν χαθεί το όνειρό μας» με την φωνή του Τόλη Βοσκόπουλου, τα πλάνα την έδειχναν να σιγοτραγουδά και ένα βλέμμα της ψηλά στον ουρανό, σε ένα σιωπηρό μήνυμα καρδιάς στον άντρα της ζωής που «έφυγε» πριν ένα χρόνο, έκανε το Twitter να λυγίσει από συγκίνηση.

gerekou9.JPG

Ήταν μία καθαρά ανθρώπινη στιγμή της πρωταγωνίστριας και η σκηνή φάνηκε στο βάθος του πλάνου και ήταν μόνο για ελάχιστα δευτερόλεπτα. Οι τηλεθεατές και χρήστες του Twitter ωστόσο την εντόπισαν και συμμερίστηκαν τα συναισθήματα της Άντζελας Γκερέκου.

Στην συνέχεια βέβαια ακολούθησε η βίαια σύλληψή της που επίσης φόρτισε τους τηλεθεατές με τον τρόπο που έγινε. Το χθεσινό ωστόσο επεισόδιο είχε ποικιλία συναισθημάτων γιατί εκτός από χαρές, συγκίνηση και γλέντια, είχαμε και έναν φόνο. Η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη ο οποίος πήγε να την βιάσει, αλλά στην συνέχεια το πτώμα το εξαφάνισε με την βοήθεια της Άννας. Η συνέχεια στον δεύτερο κύκλο από τον Σεπτέμβριο.