Ο Brian Austin Green έγινε μπαμπάς για 5η φορά & το Instagram «έλιωσε» με τo post της συντρόφου του

Μαρία Ροδίτη
Ο Brian Austin Green έγινε μπαμπάς για 5η φορά & το Instagram «έλιωσε» με τo post της συντρόφου του

Στις 28 Ιουνίου ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί του Brian Austin Green και της Sharna Burgess.

Στις αρχές Φεβρουαρίου ο Brian Austin Green είχε ανακοινώσει ότι πρόκειται να γίνει μπαμπάς μιας και η σύντροφός του, Sharna Burgess, κυοφορούσε τον καρπό του έρωτά τους. Και να που έφτασε αυτή η στιγμή και εδώ και 3 ημέρες ο διάσημος ηθοποιός κρατά στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί με την αγαπημένη του, αλλά το 5ο κατά σειρά παιδί του.

Η Sharna Burgess γέννησε στις 28 Ιουνίου και τόσο ο Brian Austin Green όσο και η ίδια ανακοίνωσαν τον ερχομό του μωρού τους μέσα από το Instagram με τη νέα μαμά να κάνει το πιο τρυφερό post και τους followers να «λιώνουν».

Ο Brian Austin Green θα γίνει ξανά μπαμπάς! Οι τρυφερές φωτογραφίες με την εγκυμονούσα σύντροφό του

Τα posts του Brian Austin Green & της Sharna Burgess για τη γέννηση του μωρού τους

Την ίδια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο τους δημοσίευσαν στο Instagram ο Brian Austin Green και η Sharna Burgess. Το ζευγάρι πόσταρε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με το χεράκι του μωρού να κρατά το χέρι του μπαμπά του.

https://www.instagram.com/p/CfcsCTwPHC2

Ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε στη λεζάντα της ανάρτησής του το όνομα του γιου του, την ημερομηνία και την ώρα της γέννησής του γράφοντας: «Zane Walker Green, γεννήθηκε στις 28/6 και ώρα 12:12».

https://www.instagram.com/p/CfcsFa1pMPx

Η μαμά του, Sharna Burgess, εμφανώς συγκινημένη έγραψε κάνοντας τους followers να «λιώσουν»: «Zane Walker Green 06/28/2022 στις 12:12pm. Η καρδιά μου είναι τώρα για πάντα έξω από το σώμα μου».

Το 5ο παιδί του Brian Austin Green και ο ενθουσιασμός

Ο νεογέννητος Zane Walker Green είναι το 5ο παιδί του Brian Austin Green. Ο star έχει αποκτήσει τρεις γιους (τον 5χρονο Journey, τον 7χρονο Bodhi και τον 9χρονο Noah) με την πρώην σύζυγό του, Megan Fox, ενώ έχει κι έναν μεγάλο γιο, τον 19χρονο Kassius, με την ηθοποιό, Vanessa Marcil.

Στις αρχές Ιουνίου ο Brian είχε δηλώσει στο PEOPLE ότι τα παιδιά του είναι «υπερβολικά ενθουσιασμένα» που θα υποδεχθούν ένα νέο μέλος στην οικογένεια.

«Τσεκάρουν τη Sharna κάθε μέρα και της τρίβουν την κοιλιά και μιλούν στο μωρό. Μετρούν αντίστροφα τις μέρες!», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Brian Austin Green. Και είχε προσθέσει: «Το μωρό έρχεται σίγουρα σε ένα σπιτικό γεμάτο ζεστασιά και σε μια οικογένεια, στην οποία θα περιβάλλεται από πολλή αγάπη. Είναι συναρπαστικό».

Η Burgess, από την άλλη πλευρά, αποκάλυψε στο PEOPLE ότι θαυμάζει τον Green σαν πατέρα και ανυπομονεί να δει τη σχέση που θα δημιουργήσει με τον γιο του. «Το πιο εύκολο πράγμα που έχω κάνει είναι να είμαι με τον Bri και να είμαι σε αυτήν την οικογένεια με τα παιδιά του. Μπορεί να είμαστε λίγα χρόνια μαζί, αλλά μοιάζει σαν να είμαστε πολύ περισσότερο. Είναι αρκετά εύκολο για εμάς να αναλάβουμε αυτό που μας έδωσε το σύμπαν», δήλωσε η Sharna Burgess.