Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή συγκίνησε το Twitter με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παίρνει την πρωτιά

Κατερίνα Μπούσιου
Chart Show: Η Δέσποινα Βανδή συγκίνησε το Twitter με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να παίρνει την πρωτιά

Το τραγούδι αφιερωμένο στον πατέρα της που είπε ξανά μετά από 20 χρόνια στο Chart Show και η πρωτιά του Μιχάλη Χατζηγιάννη που αμφισβητήθηκε από πολλούς.

Λίγο πριν το φινάλε του Chart Show για την φετινή χρονιά, η Δέσποινα Βανδή γύρισε το χρόνο δύο δεκαετίες πριν, όταν στο ξεκίνημα της καριέρας της τραγούδησε στην σειρά «Δύο ξένοι». Η ίδια συγκινήθηκε, το Twitter «λύγισε» με την ερμηνεία της, αλλά ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, ήταν το Νο1 του chart Μιχάλης Χατζηγιάννης και η απουσία του Αντώνη Βαρδή από την κορυφή, που έφερε γκρίνια ανάμεσα στους χρήστες.

Τα ήσυχα βράδια της Δέσποινας με δάκρυα και νοσταλγία

Το τραγούδι «Τα ήσυχα βράδια» το οποίο έγραψε ο Λάκης Παπαδόπουλος και αποτελεί μία διαχρονική επιτυχία της Αρλέτας, η Δέσποινα Βανδή το ερμήνεψε το 1999 στην σειρά «Δύο ξένοι» φλερτάροντας τον φαντάρο στην σειρά Αλέξανδρο Ρήγα. Εκείνη την εποχή η Δέσποινα είχε μόλις κάνει τις μεγάλες της επιτυχίες με τον δίσκο «Προφητείες» και ήταν ένα από τα πιο hot νέα ταλέντα της δισκογραφίας. Το στιγμιότυπο αυτό, είναι μία τηλεοπτική παράδοση που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, μόνο που η Δέσποινα αυτό το τραγούδι δεν το ερμήνεψε ποτέ ξανά, γιατί πάντα της θύμιζε εκείνη την εποχή, όπου παράλληλα με την σειρά, είχε χάσει τον αγαπημένο της πατέρα.

https://www.instagram.com/p/Cfhfcohj5wS

Η χθεσινή βραδιά της ξύπνησε ξανά τις προσωπικές της μνήμες και η Δέσποινα συγκινήθηκε όταν το ερμήνεψε ξανά μαζί με τον δημιουργό του Λάκη Παπαδόπουλο σε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις και εκμηστηρεύτηκε τι σημαίνει για εκείνη αυτό το τραγούδι.

Η τρυφερή selfie της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη έφερε μία ερωτική εξομολόγηση

vandi6.JPG

Το Chart Show ήταν αφιερωμένο στους τραγουδοποιούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις σε άλμπουμ, ραδιοφωνικές μεταδόσεις αλλά και στις μουσικές πλατφόρμες, δηλαδή σε όσους συνθέτουν και ερμηνεύουν παράλληλα τα τραγούδια τους, αλλά για μία ακόμη φορά το countdown, έφερε και γκρίνιες στους τηλεθεατές, τόσο για την χαμηλή για παράδειγμα βαθμολογία στον Γιώργο Αλκαίο, όσο και για την απουσία στις πρώτες θέσεις του Αντώνη Βαρδή. Στο Νο1 εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, επίσης και εκείνος σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του στην τηλεόραση και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής ερμηνεύοντας live μερικά από τα τραγούδια του. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ωστόσο ήταν και ο αγέραστος κατά το Twitter Γιάννης Σαββιδάκης ο οποίος μας θύμισε μερικά από τα πιο ωραία του hit και μας ταξίδεψε μουσικά.

https://www.instagram.com/p/CfhvgSyIE80

Δείτε στην photo gallery που ακολουθεί μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια του Twitter.