Ο Άκης Πετρετζίκης δεν κρατιέται και θέλει σύντομα τον γιο του Αχιλλέα να πάρει την θέση του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Άκης Πετρετζίκης δεν κρατιέται και θέλει σύντομα τον γιο του Αχιλλέα να πάρει την θέση του

Το άγνωστο στιγμιότυπο από τα πρώτα γενέθλια του μικρού Αχιλλέα και ο σπαρταριστός μονόλογος του Άκη στον γιο του. 

Μέρα μεγάλης χαράς ήταν η χθεσινή για τον Άκη Πετρετζίκη και την σύζυγο του Κωνσταντίνα, καθώς ο γιος τους Αχιλλέας γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια. Την οργάνωση του πάρτυ την ανέλαβε ο ίδιος ο σεφ και ο μονόλογος έχοντας στην αγκαλιά του τον κανακάρη του ήταν σπαρταριστός. Υπήρξε επίσης μία μικρή λεπτομέρεια που κάνει για μία ακόμη φορά αυτή την σχέση πατέρα και γιου ιδιαίτερη.

petretzikis.jpg

«Τα έκανα όπως τα ζήτησες»

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει ξαναπεί στο παρελθόν πως αφεντικό στο σπίτι και στην δουλειά του είναι πια ο μικρός Αχιλλέας, για να τονίσει προφανώς και την μεγάλη αδυναμία που του έχει. Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, ο σεφ οργάνωσε χθες το πολύχρωμο πάρτυ του γιου του, στο κεντρικό του κατάστημα στην Αγία Παρασκευή. Τα είχε όλα στην εντέλεια, αλλά τον τελευταίο λόγο είχε η έγκριση του...αφεντικού. Ο Άκης είχε στην αγκαλιά του τον μικρό και του έλεγε «Τα έκανα όπως τα ζήτησες», παρουσιάζοντάς του τα γλυκά και την διακόσμηση. Ο μικρός ωστόσο που μόλις και ψελλίζει τις πρώτες του λεξούλες, παρέμεινε ατάραχος. Μάλλον ο μπαμπάς του ζει με το όνειρο κάποια στιγμή να τον διαδεχθεί στην δουλειά ο γιος του, κάτι σαν το «Άκης Πετρετζίκης και Υιός».

Η λεπτομέρεια σε αυτή την ιδιαίτερη σχέση πατέρα και γιου που έκανε την διαφορά, δεν ήταν άλλη από το ίδιο look για μία ακόμη φορά. Και οι δύο φορούσαν το ίδιο πουκάμισο, όπως είχε συμβεί και πριν από λίγο καιρό σε μία απογευματινή βόλτα τους.

https://www.instagram.com/p/CerOGxcMyop

Ο Άκης και η σύζυγός του αναμένουν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και το νέο μέλος της οικογένειας και είμαστε σίγουροι πως και με την κόρη του θα είναι για δεύτερη φορά χαζομπαμπάς.

Ο Άκης Πετρετζίκης γιορτάζει τα 1α γενέθλια του γιου του με ένα αξιολάτρευτο βίντεο

petretzikisson.jpg