Το οργισμένο μήνυμα της Kourtney Kardashian για όσους δεν σεβάστηκαν τον σύζυγό της Travis Barker

Κατερίνα Μπούσιου
Το οργισμένο μήνυμα της Kourtney Kardashian για όσους δεν σεβάστηκαν τον σύζυγό της Travis Barker

Ο Travis Barker αποκαλύπτει πως κινδύνεψε η ζωή του από οξεία παγκρεατίτιδα. 

Δεν πρόλαβαν να χαρούν τον μήνα του μέλιτος μετά τον μεγαλοπρεπή γάμο τους στην Ιταλία και η αιφνίδια εισαγωγή του Travis Barker στο νοσοκομείο, έφερε αναταραχή στην οικογένεια της συζύγου του Kourtney Kardashian. Ο Barker αποκάλυψε σήμερα πως κινδύνεψε η ζωή του, την ίδια στιγμή που μία ανάρτηση της Kourtney ήταν γεμάτη θυμό για εκείνους που δεν σεβάστηκαν τον σύζυγό της.

Η επιπλοκή στην εγχείρηση και ο κίνδυνος για την ζωή του

Ο Travis Barker ο οποίος όπως δήλωσε αισθάνεται πολύ καλύτερα έπειτα από νοσηλεία 4 ημερών στο νοσοκομείο με αναρτήσεις του χθες το βράδυ στο Instagram, πληροφόρησε τους θαυμαστές του πως κινδύνεψε από παγκρεατίτιδα. Όπως έγραψε είχε κάνει έναν τυπικό υπέρηχο, αλλά μετά από ένα γεύμα στο σπίτι του, τον έπιασαν αφόρητοι πόνοι οι οποίοι τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Διαγνώστηκε πολύποδας σε ένα πολύ ευαίσθητο σημείο και υπήρξε μία μικρή επιπλοκή που προκάλεσε παγκεατίτιδα.

https://www.instagram.com/p/CekBD0NvhI4

Η οποία φυσικά υπό άλλες συνθήκες αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μπορεί να αποβεί ως γνωστόν μοιραία. Ο ίδιος έκλεισε το μήνυμά του λέγοντας πως: «Με την κατάλληλη περίθαλψη, αισθάνομαι πολύ καλύτερα».

travisbarker.jpg

Πανικός στις Kardashians: Στο νοσοκομείο ο Travis Barker - «Προσευχηθείτε», λέει η κόρη του

Μετά από αυτή την διευκρίνηση, σειρά είχε η σύζυγός του Kourtney Kardashian, η οποία ξεσπάθωσε με ξεχωριστή ανάρτηση για όσους δεν σεβάστηκαν την κατάσταση της υγείας του Travis: «Και στον paparazzi που πούλησε φωτογραφίες μου, ενώ ο άντρας μου ήταν στο νοσοκομείο και έδινε μάχη για την ζωή του: Οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί αρκετές εβδομάδες πιο πριν. Δεν σε ξέχασα. Αρκετά βάρβαρο όλο αυτό από την στιγμή που δεν έφυγα από το πλευρό του. Ντροπή σου».

kourtney.jpg

Φυσικά το θέμα είναι καθαρά ηθικό, γιατί ο φωτογράφος είχε δικαίωμα να πουλήσει τις φωτογραφίες της, από την στιγμή που εκείνη βρισκόταν σε δημόσιο χώρο. Το μόνο που δεν διευκρίνησε ωστόσο η Kourtney, είναι αν αυτές δημοσιεύτηκαν με λάθος ημερομηνία, δηλαδή τις ημέρες που εκείνη όντως βρισκόταν στο νοσοκομείο. Γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί να κινηθεί και νομικά. Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, δημοσίευσε φυσικά και τα αγαπημένα comics και τα σταυρόλεξα του Travis τα οποία διάβαζε ενώ νοσηλευόταν.

traviscomics.jpg