Η Ευγενία Σαμαρά έχει μία κούκλα μαμά και μαζί της πήγε διακοπές στην Φλωρεντία

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ευγενία Σαμαρά έχει μία κούκλα μαμά και μαζί της πήγε διακοπές στην Φλωρεντία

Η τηλεοπτική Στέλλα του Σασμού και η μαμά της Αναστασία μαζί με τον αδελφό της Στέλιο έκαναν οικογενειακό trip στην μαγευτική Φλωρεντία. 

Στον Σασμό, η δικηγόρος Στέλλα Καμαριωτάκη περνά αρκετά δύσκολα, μετά και από τον χωρισμό της από τον Γεράσιμο. In real life, η Ευγενία Σαμαρά είναι ερωτευμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη με τον οποίο μάλιστα συζούν. Και αν εκείνος είναι ο άντρας της ζωής της, η οικογένεια της είναι το παν. Αυτές τις ημέρες η ηθοποιός βρίσκεται σε ταξίδι στην Φλωρεντία μαζί με τον αδελφό της και την κούκλα μαμά της Αναστασία την οποία μας την σύστησε με περηφάνια.

https://www.instagram.com/p/CfcDcSfIaWV

Μήνυμα ενότητας

Τα γυρίσματα της τηλεοπτική σειράς έχουν ήδη ολοκληρωθεί και μέχρι τον Αύγουστο όπου θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον δεύτερο κύκλο, η ηθοποιός αποφάσισε να ξκεινήσει τις διακοπές της και να ξεκουραστεί. Η Ευγενία Σαμαρά εκτός από τις πανέμορφες τοποθεσίας της Φλωρεντίας και τα έργα τέχνης από τα μουσεία που επισκέφτηκε, δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με την αγαπημένη της μαμά Αναστασία, η οποία είναι μαζί της σε αυτό το ταξίδι. Και εκ πρώτης όψεως φαίνεται μία κομψότατη κυρία.

samaramama2.jpg

Στην συνέχεια και η ίδια η μητέρα της δημοσίευσε μία οικογενειακή καθαρά φωτογραφία, μαζί με τον γιο της και αδελφό της Ευγενίας, Στέλιο, δίνοντάς μας μάλιστα ένα πολύ όμορφο μήνυμα, γράφοντας: «Ενωμένοι θα επιζήσουμε …χωρισμένοι θα χαθούμε. Η ένωση δίνει δύναμη». Και φαίνεται ξεκάθαρα πως με τα παιδιά της έχει μία ζεστή και αληθινή σχέση.

https://www.instagram.com/p/CfgkaARolUm

Η Ευγενία Σαμαρά αποκαλεί χαιδευτικά την μητέρα της και ως ξανθό όνειρο σε παλαιότερη ανάρτησή της καθώς η κυρία Αναστασία είναι μία κούκλα και κομψότατη: «Εσείς λέγατε στις μάνες σας ότι δεν θα γίνετε σαν και αυτές, αλλά τελικά γίνατε ακριβώς το ίδιο; Εγώ ευτυχώς, ναι! Σ’ αγαπώ ξανθό μου όνειρο». Και τώρα καταλάβαμε από που κληρονόμησε η ηθοποιός την αγάπη της για την μόδα.

https://www.instagram.com/p/Cd6QMUgtJwD