Οι περιπέτειες της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της και η απόδειξη πως είναι μάνα...survivor

Οι περιπέτειες της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της και η απόδειξη πως είναι μάνα...survivor

Πως ταξιδεύει μόνη μία μάνα με μωρό; Όλα όσα αντιμετώπισε η Μαρία Ηλιάκη, είναι αυτά που έχουν αντιμετωπίσει και άλλες μαμάδες με τα παιδιά τους. 

Οι διακοπές μόλις ξεκίνησαν για την Μαρία Ηλιάκη, η οποία μετά το τέλος της εκπομπής «Τι λες τώρα;» στο Mega, πήρε το πρώτο αεροπλάνο για να επιστρέψει μαζί με την κόρη της στην βάση της, εκεί που βρίσκεται ο άντρας της ζωής της, Στέλιος Μανουσάκης στην Ζυρίχη. Αυτή όμως η επιστροφή ήταν μία ακόμη περιπέτεια μίας μάνας που ταξιδεύει μόνη της με ένα παιδί μόλις ενός έτους.

https://www.instagram.com/p/CdDpcx9s5cI

Η περιπέτεια στον αέρα για 3 ώρες

Η Μαρία έκανε σήμερα μερικά stories για να μας διηγηθεί την περιπέτειά της με την μικρή Κατερίνα, την κόρη της που γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες τα πρώτα της γενέθλια. Και όπως εξήγησε εξαρχής: «Θα ήθελα να κάνω αυτά τα stories ως μία ωδή στην μάνα που ταξιδεύει μόνη της με μωρό στο αεροπλάνο». Τόνισε φυσικά ότι είχε μεγάλη διαφορά όταν ήταν μικρότερη η κόρη της, με το σήμερα όπου πια έχει αρχίσει να περπατά και να είναι υπερκινητική. Η γνωστή δημοσιογράφος πήγε όμως προετοιμασμένη. Ετοίμασε σνακ για να την απασχολεί και προσπάθησε να της βρει άλλα ενδιαφέροντα για να της τραβήξει την προσοχή και να κάνουν με ηρεμία την πτήση προς την Ζυρίχη της Ελβετίας. Ηρεμία και παιδί ενός έτους στο αεροπλάνου, φυσικά και δεν συμβαδίζουν.

Το σχέδιο ωστόσο στέφθηκε υπό απόλυτη αποτυχία...το γιατί το εξήγησε η ίδια: «Τα παιδιά έχουν αυτόν τον μαγικό τρόπο να στα διαλύουν όλα. Ότι είχες προβλέψει, πάνε όλα. Μου πέταξε κάτω τα κεκάκια, μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα μου είχε αρχηστεύεσει όλα της τα σνακ. Ευτυχώς πως μου «έκοψε» και είχα μαζί μου πάρα πολύ γάλα, αυτό το γάλα που πίνει σε σκόνη και κάθε τρείς και λίγο την...μπούκωνα. Και κάποια στιγμή μία ώρα πριν φτάσουμε στην Ελβετία, έγυρε και κοιμήθηκε αποκαμωμένη στον ώμο μου. Εκείνη η μία ώρα που ήμουν ακίνητη ήταν μεγάλη ευτυχία. Το έχετε νιώσει, ε; Μεγάλη ευτυχία».

Μαρία Ηλιάκη: Η άγνωστη πληροφορία για την εγκυμοσύνη της που εξέπληξε και την ίδια

Η ευτυχισμένη μαμά Μαρία Ηλιάκη θα επιστρέψει ωστόσο στην Ελλάδα μαζί με τον άντρα της όπως τον αποκαλεί Στέλιο Μανουσάκη, για να προετοιμάσουν στην Κρήτη την βάφτιση της κόρης τους Κατερίνας αλλά και για να κάνουν (σύμφωνα με πληροφορίες) και τον θρησκευτικό τους γάμο. Αυτή την φορά ωστόσο στο αεροπλάνο θα έχει και την βοήθεια του Στέλιου της για την μικρή.