Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έγινε για πρώτη φορά το είδωλο του Twitter

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη έγινε για πρώτη φορά το είδωλο του Twitter

Η Queen των Άγριων Μελισσών είναι από χθες το βράδυ η Κατερίνα Διδασκάλου στην κορύφωση του ρόλου της ως Μυρσίνη. Επιτέλους παραδέχεται πως όλοι πέθαναν εξαιτίας της και από λάθος. 

Τρείς βραδιές πριν το τέλος των Άγριων Μελισσών και όλοι οι ρόλοι κορυφώνονται. Για πρώτη φορά ωστόσο το Twitter δόξασε την Μυρσίνη, αποκάλεσε είδωλο την Κατερίνα Διδασκάλου για την ερμηνεία της και αναμένει στο σημερινό επεισόδιο να κάνει την μεγάλη αποκάλυψη.

https://www.instagram.com/p/CflPOt5q5Ib

The Queen

Η λέξη είδωλο και Queen των Άγριων Μελισσών γράφτηκε πολλές φορές χθες για να χαρακτηρίσουν την ερμηνεία της ηθοποιού, σε ένα γενικά μέτριο επεισόδιο σε επίπεδο δράσης. Ίσως γιατί τα επόμενα επεισόδια είναι γεμάτα από εντάσεις. Ένας μισητός για το κοινό ρόλος, κάνει μία μεγάλη στροφή πριν την κάθαρση. Η Μυρσίνη έγινε η πηγή του κακού πολλές φορές από ένα λάθος. Χθες έμαθε για πρώτη φορά πως ο γιος της Σέργιος ήταν βιαστής και το σοκ της ήταν μεγάλο. Τώρα όμως ήρθε η μεγάλη της ώρα ως ρόλος.

Στο σημερινό επεισόδιο είναι η σειρά της να πει στον Μελέτη ότι όλοι πέθαναν από δικό της λάθος. Ο Γιάννος, ο Μιλτιάδης που υπερασπίστηκε την Ελένη, την Δρόσω και την Ασημίνα (καθώς εκείνη είχε ζητήσει από τον αδελφό του Ακύλα να σκοτώσει τις Σταμίραινες), αλλά και η Ανέτ που τα είχε καταλάβει όλα. Ο Μελέτης μετά από αυτή την σκηνή δεν θα είναι πια ο ίδιος. Ούτε και εκείνη που πέφτει σε κατάθλιψη και έχει μία επίσης επική σκηνή κλαίγοντας και καίγοντας όλα τα πράγματα του Σέργιου, που μέχρι χθες τα κρατούσε ως πολύτιμο φυλαχτό. Είναι πια αργά για συγγνώμες (εντάξει, μυθοπλασία είναι).

mirsinifinal.jpg

Το δεύτερο σοκ ωστόσο αναμένεται στο επεισόδιο της Τετάρτης με την δολοφονία του Δούκα. Και λίγο πριν εκείνη συναντήσει την μοίρα της με τον Μιλτιάδη και την Θεοδοσία.

Άγριες Μέλισσες: Κατερίνα Διδασκάλου και Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη σε μία επική σκηνή του φινάλε

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια του Twitter