Το σώμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί με μπικίνι είναι πιο... GNTM από GNTM και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το σώμα της Ζενεβιέβ Μαζαρί με μπικίνι είναι πιο... GNTM από GNTM και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Η δημοφιλής Art Director που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων απολαμβάνει τις διακοπές της στα Κουφονήσια και διδάσκει στα νέα μοντέλα πώς γίνονται οι επαγγελματικές πόζες. 

Στα Κουφονήσια βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η Ζενεβιέβ Μαζαρί για να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί στις μαγευτικές Κυκλάδες. Η συμπαρουσιάστρια του «Αsia Express» έχει επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του ταξιδιωτικού show του Star, που θα δούμε στις οθόνες μας το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η δημοφιλής art director που έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από το GNTM επέλεξε τα Κουφονήσια, ένα από τα πιο γραφικά νησιά των Κυκλάδων για τις ολιγοήμερες διακοπές της. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η Κλέλια Ανδριολάτου βρίσκονται κι εκείνες στο νησί και μέσα από τα Instagram-stories τους είδαμε το επικό reunion της κοριτσοπαρέας.

«Εννοείται πως θα βρεθούμε με τα κορίτσια», είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» όταν ρωτήθηκε εάν θα συναντήσει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και την booker της στα Κουφονήσια.

Η χαρά της Ζενεβιέβ για την νέα της εκπομπή και το αυστηρό μήνυμα Βαλαβάνη προς Βασάλο

Η Ζενεβιέβ ποζάρει με μαγιό και αποτελεί #bodygoals

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε ένα υπέροχο, μαύρο ολόσωμο μαγιό και πόζαρε στην πισίνα του ξενοδοχείου της. Η μαγευτική θέα ξεπροβάλλει πίσω της ωστόσο οι εντυπωσιακές αναλογίες της, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Η «Ζεν» διατηρεί ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz, ακόμη και μετά από 2 εγκυμοσύνες. Η ίδια έχει αποκαλύψει πως στις δύο εγκυμοσύνες της πήρε 40 και 35 κιλά αντίστοιχα, τα οποία κατάφερε να χάσει.

«Να το διευκρινίσουμε. Σε αυτές τις πασαρέλες εγώ ήμουν πίσω και έντυνα. Και επειδή το σώμα μου εξυπηρετούσε, έμπαινα στη διαδικασία και περπατούσα. Δεν έχω κάνει φωτογραφίσεις. Δεν ήμουν μοντέλο. Δεν έχω βγάλει λεφτά σαν μοντέλο. Ενδυματολόγος ήμουν. Επειδή τυχαίνει να είμαι 1,78 και ιδιαίτερα αδύνατη. Μόνο στις εγκυμοσύνες μου, πήρα κιλά. 40 στη Ροζαλία και 35 στον Μιχάλη. Και ήταν τέλεια επειδή έτρωγα τα πάντα», είχε δηλώσει η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

https://www.instagram.com/p/CfgO8KSrAet

Η αγάπη της για το μαύρο χρώμα είναι εμφανής μέσα από τα Instagram-post της και δεν είναι λίγες οι φορές που το επιλέγει για τις beachwear εμφανίσεις της. Λίγο αργότερα η Ζενεβιέβ δημοσίευσε ένα σύντομο video από το καράβι όπου την βλέπουμε στο κατάστρωμα με απαράμιλλο στυλ.

«Έχει μόνο καμία 10αρια μποφόρ, κουνάει και μου αρέσει #greece🇬🇷 #havingfun #beingextra Surrender to the air and you will ride it ❤️», έγραψε η «Ζεν» εμφανώς ευδιάθετη.

https://www.instagram.com/p/Cfl-SjBIOtq

Πηγή κεντρικής: genevievevv