Σασμός: Αυτός είναι ο νέος εχθρός της Καλλιόπης και έτσι θα τον εκδικηθεί

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Αυτός είναι ο νέος εχθρός της Καλλιόπης και έτσι θα τον εκδικηθεί

Μαρία Τζομπανάκη VS Στέλιου Μάινα και αυτό είναι το νέο challenge για Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες.

Η σεζόν θα τελειώσει φέτος για τον Σασμό το βράδυ της Πέμπτης με την καπετάνισσα Σταματάκη να είναι σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μετά την σύλληψη του Μαθιού. Η Καλλιόπη από Σεπτέμβριο ωστόσο παίρνει τα... άρματα. Ειδικά μόλις εμφανίζεται ξανά στην ζωή της ο μεγαλύτερος εχθρός της.

Πολλά τα μέτωπα ένας ο αντίπαλος

Ο Μαθιός όπως όλοι γνωρίζουμε, θα βγει τελικά από την φυλακή καθώς θα βρεθεί ο πραγματικός ένοχος της δολοφονίας του Άγγελου. Δεν γνωρίζει ωστόσο αυτό που θα συμβεί σήμερα, όταν ο Μανόλης προλαβαίνει να πει στον Άγγελο ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή. Άχρηστη πληροφορία καθώς εκείνος δεν θα προλάβει να την εκμεταλλευτεί. Η Καλλιόπη ως γνήσια κρητικιά δυναμική μάνα, αποφασίζει να πάρει πλέον πρωτοβουλία για να μην χαθεί το σπιτικό της. Κάπου εδώ θα δούμε και την δολοφονία της Βασιλικής που δεν πρόλαβε να ντυθεί νύφη και την έχουν ζώσει οι αμφιβολίες για τον έρωτα της ζωής της. Ωστόσο λόγω δημοφιλίας του ρόλου της, θα αργήσουμε (ξανά) να την δούμε να φεύγει από την ζωή. Αυτό το σημείο στο σενάριο έχει τύχει αναπροσαρμογής αρκετές φορές.

https://www.instagram.com/p/CfmjSAtlPKN

Το μεγάλο μυστικό

Άλλα είναι όμως τα βάσανα της καπετάνισσας. Όταν ξαφνικά δει μπροστά της τον χαμένο ξάδελφο του Μάρκου Βρουλάκη, τον Παύλο, δηλαδή τον Στέλιο Μάινα, ο οποίος μπαίνει θριαμβευτικά στην σειρά. Όλοι τον είχαν για πνιγμένο. Είναι εκείνος που ευθύνεται για την δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη (συζύγου Καλλιόπης) μέσα στην φυλακή ως εκδίκηση για τον θάνατο του πατέρα της Αργυρώς. Προς το παρόν τον έχουμε δει ως φυσιογνωμία να στοιχείωνει τα όνειρα της θείας του, της γιαγιάς Ειρήνης η οποία και τον μεγάλωσε.

Η εκδίκηση είναι η μόνη λέξη που έχει νόημα για την Καλλιόπη. Πάντα τον υποψιαζόταν, αλλά δεν είχε στοιχεία. Αν είστε πιστοί τηλεθεατές της σειράς, θα θυμάστε πως στην αρχή της σεζόν ο Φραγκιαδάκης και ο παπάς το γνώριζαν αυτό, αλλά αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό για να μην ξεσπάσει νέα βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Καλλιόπη θα μηχανευτεί χίλιους δύο τρόπους για να πάρει εκδίκηση. Και θα «πορώσει» και τον Μαθιό της ως πρωτότοκο για να πάρει πίσω την τιμή της οικογένειας. Πόσα φονικά ακόμη θα δούμε στον Σασμό;

Τι μπορεί να ανατρέψει όλη αυτή την κατάσταση; Μα φυσικά ο έρωτας της Αργυρώς και του Αστέρη. Προς το παρόν σήμερα γίνεται η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ Σταύρου και Αστέρη αφού έχει αποκαλυφθεί ότι τον είχε κοροιδέψει (άτυχος και αυτό το καλό παιδί ο Σταύρος). Η Αργυρώ είναι σε σοκ και η Μαρίνα την ηρεμεί. Έχει και εκείνη τον λόγο της γιατί του χρωστά την ζωή της κόρης της. Αλλά δεν μπορεί να το πει.