Τι κρύβει η αλλαγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram;

Ιωάννα Τζανή
Τι κρύβει η αλλαγή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Instagram;

Η παρουσιάστρια έχει σταματήσει τελευταία να ανεβάζει φωτογραφίες και stories με τη συχνότητα που το έκανε, και αυτό μάλλον κάτι φανερώνει!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο «full in love» ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όπως φαίνεται, ένα υπέροχο γεγονός έρχεται να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Κάτι η «απουσία» της από τα social media, κάτι το γεγονός ότι δεν κάνουν τον τελευταίο μήνα συχνές εξόδους, μας έκανε να υποπτευόμαστε ότι... κάτι θέλουν να κρύψουν. Μάλιστα, το ζευγάρι έλειπε και από τον γάμο του ξάδερφου του Βασίλη, Τζίμη Σταθοκωστόπουλου με την Ιωάννα Σιαμπάνη, που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (5/7) στο Καβούρι. Τυχαίο; Δε νομίζω!

Οι φήμες θέουν την Κωνσταντίνα και τον Βασίλη να περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Παντρεύεται το καλοκαίρι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; - Το δαχτυλίδι αρραβώνων και τα σχέδια γάμου

Ούτε η παρουσιάστρια αλλά ούτε και ο επιχειρηματίας έχουν ακόμα επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση, ωστόσο η Κωνσταντίνα έχει εκφράσει τη βαθιά αγάπη που έχουν ο ένας για τον άλλον και τα σχέδια που κάνουν για το κοινό τους μέλλον.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τον σύντροφό της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πολλά πράγματα σκεφτόμαστε. Όταν έρθει η στιγμή για να κάνουμε παιδί θα τα πούμε και αυτά. Αυτά δεν συζητιούνται δημόσια».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «ΟΚ!», άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον ήδη μιλούν για το ενδεχόμενο γάμου και απόκτησης παιδιού. «Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια».

Όσο για το αν θέλουν να γίνουν γονείς; «Και οι δύο θέλουν πολύ να γίνουν γονείς. Νιώθουν έτοιμοι να υποδεχτούν ένα μωρό, χωρίς όμως να βιάζονται. Αυτά εξάλλου είναι θέλημα Θεού. Από τις πρώτες μέρες που αποφάσισαν ότι θέλουν να είναι μαζί, η Κωνσταντίνα μετακόμισε ουσιαστικά στο σπίτι του. Το δικό της διαμέρισμα στη Βούλα δεν το άφησε όμως ποτέ. Πλέον οι μόνοι που μένουν εκεί είναι οι γονείς της και η αδελφή της όταν έρχονται από τη Ρόδο», ανέφερε άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού στο περιοδικό.

Το love story της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου

Το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσα από κοινές παρέες σε ένα από τα μαγαζιά του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης δεν άργησαν να κάνουν γνωστή τη σχέση τους, αφού ξεκίνησαν τις δημόσιες εμφανίσεις πολύ σύντομα. Άλλωστε, ο έρωτάς τους ήταν τόσο θυελλώδης που δεν μπορούσε να κρυφτεί.

https://www.instagram.com/p/CJMNZkMFiVX

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας συγκατοίκησαν πολύ γρήγορα, γνώρισαν ο ένας την οικογένεια του άλλου, ενώ η Κωνσταντίνα ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες με τον σύντροφό της στα social media, κάτι που τόλμησε για πρώτη φορά. Μέχρι να γνωρίσει τον Βασίλη, φρόντιζε να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ποτέ δεν την είχαμε δει τόσο ενθουσιασμένη και ερωτευμένη.

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του αγαπημένου ζευγαριου.

Πηγή φωτογραφιών: @konstantinaspyropoulou