Άγριες Μέλισσες: Το Twitter αποθέωσε τον Νίκο Κουρή και η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο επικό σχόλιο

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Το Twitter αποθέωσε τον Νίκο Κουρή και η Ναταλία Γερμανού έκανε το πιο επικό σχόλιο

Δολοφονήθηκε ο Ζάχος και ο Νίκος Κουρής που τον υποδύθηκε αποχαιρέτησε την σειρά θριαμβευτικά λίγο πριν το μεγάλο φινάλε. 

Δεν υπήρχαν λόγια από αρκετούς τηλεθεατές για τις ερμηνείες όλων των ηθοποιών των Άγριων Μελισσών, ενώ μένουν δύο μόνο επεισόδια πριν το τέλος. Η Κατερίνα Διδασκάλου και ο Γιώργος Γεροντιδάκης δέχθηκαν διθυραμβικά σχόλια, μέχρι την σκηνή της δολοφονίας του Ζάχου. Εκεί ακόμη και η Ναταλία Γερμανού συγκινήθηκε.

https://www.instagram.com/p/CflPOt5q5Ib

Το αχτύπητο δίδυμο Νίκου Κουρή και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Το επεισόδιο χαρακτηρίστηκε για μία ακόμη φορά από την Μυρσίνη Σεβαστού που παραδέχθηκε όλα της τα λάθη και κατάλαβε ότι λόγω της δολοφονίας του Σέργιου, εκδικήθηκε αθώους ανθρώπους. Η σκηνή που καίει τα πράγματα του γιου της και βαδίζει προς την απόγνωση, έγινε trend στο Twitter. Κατερίνα Διδασκάλου απλά respect. Όπως και στην συνέχεια ο Γιώργος Γεροντιδάκης που αποδεικνύει ξανά πως είναι ένας υπέροχος ηθοποιός και μεγάλο ταλέντο. Έκανε τον Μελέτη έναν από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς.

Άγριες Μέλισσες: Κατερίνα Διδασκάλου και Χριστίνα Χειλά Φαμέλλη σε μία επική σκηνή του φινάλε

mirsini2.JPG

Η σκηνή ωστόσο της δολοφονίας του Ζάχου (σ.σ Νίκος Κουρής) από τον Ακύλα ήταν συγκλονιστική. Ο γενναίος τρόπος που πέθανε - αν και άδικα - έκανε όλο το Twitter να υποκλιθεί στον Νίκο Κουρή για τον τρόπο με τον οποίο ερμήνεψε αυτό το τέλος του τηλεοπτικού του ρόλου.

https://www.instagram.com/p/CeuJuvwLBxk

Ειδικά στην σκηνή που ο Πέτρος τον βρίσκει πια όταν έχει φύγει από την ζωή, έκανε ακόμη και την Ναταλία Γερμανού να χειροκροτήσει τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Μαζί με τον Κουρή, υπήρξαν οι δύο νέοι χαρακτήρες της σειράς στον φετινό τρίτο κύκλο και παράλληλα αχτύπητο δίδυμο.

germanou.JPG

Σήμερα ωστόσο οι φαν της σειράς, ετοιμάζονται να ζήσουν ένα επικό επεισόδιο. Η Ελένη γεννά με την βοήθεια του Δούκα και ο Ακύλας τον δολοφονεί. Μαρία Κίτσου, Λεωνίδας Κακούρης και Αιμίλιος Χειλάκης σφραγίζουν το Grande φινάλε της σειράς. Με αριστουργηματικό τρόπο. Ακόμη και αν χρειάζεται για μία ακόμη φορά να ζήσουμε δράματα και φόνους. Έγκλημα, Αδικία, Τιμωρία, Κάθαρση όπως αναφέρεται και στο τρέιλερ της σειράς. Ευτυχώς που το τελευταίο επεισόδιο της Πέμπτης θα μας αποζημιώσει και με μεγάλες χαρές.

melisseskouris.jpg

Δείτε τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια από το κοινό στο Twitter.