Μαρία Ηλιάκη: Η επιστροφή στο minimal σπίτι στην Ελβετία και οι βόλτες με την κόρη της

Μαρία Ηλιάκη: Η επιστροφή στο minimal σπίτι στην Ελβετία και οι βόλτες με την κόρη της

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην Ελβετία και τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη. 

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και παρά το γεγονός ότι λόγω της δουλειάς του στη Ζυρίχη ως γυναικολόγος, το ζευγάρι περνά κάποιους μήνες χωριστά, η παρουσιάστρια φροντίζει κάθε φορά που κάνει διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να παίρνει την κόρη τους και να πηγαίνουν στην Ελβετία.

Μια εβδομάδα μετά το οριστικό τέλος της εκπομπής «Τι λες τώρα!», η Μαρία πήρε τη μονάκριβη κόρη της και ταξίδεψαν ξανά στην Ελβετία προκειμένου να περάσουν τους μήνες του καλοκαιριού όλοι μαζί, οικογενειακά.

Οι περιπέτειες της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της και η απόδειξη πως είναι μάνα...survivor

Οι βόλτες της Μαρίας Ηλιάκη με την κόρη της

Παρά το γεγονός ότι ο καιρός στο Χόργκεν είναι χειμωνιάτικος, σε αντίθεση με τις ηλιόλουστες και ζεστές μέρες που έχουμε στην Ελλάδα, η παρουσιάστρια δεν το διαπραγματεύεται να είναι μακριά από το πλευρό του αγαπημένου της.

Οι οικογενειακές βόλτες, λοιπόν, στους δρόμους της Ελβετίας ξεκίνησαν και η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία μετά την επιστροφή της.

https://www.instagram.com/p/CflQZYts6FZ

Το εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού στην Ελβετία

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης μετακόμισαν σε νέο σπίτι στην Ελβετία λίγο πριν έρθει στον κόσμο η κόρη τους Κατερίνα.

Το σπίτι του ζευγαριού είναι minimal και τα στοιχεία που επικρατούν είναι το λευκό και γκρι χρώμα, αλλά και το ξύλο. Η κουζίνα τους είναι ευρύχωρη και μοντέρνα, ενώ στο σαλόνι υπάρχει ένας μεγάλος καθρέφτης και cozy διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/CYJLMqiJO_U

Στην παρακάτω photo gallery θα βρεις φωτογραφίες από τις φορές που η Μαρία Ηλιάκη μάς έχει δείξει το σπίτι τους στην Ελβετία.

Πηγή φωτογραφιών: @marakiiliaki