Ο Γιώργος Καράβας κάνει διακοπές στην Κύθνο με τη Ραφαέλα Ψαρρού και μια πόζα έγινε δίκαια viral

Πατούλια Κατερίνα
Ο Γιώργος Καράβας κάνει διακοπές στην Κύθνο με τη Ραφαέλα Ψαρρού και μια πόζα έγινε δίκαια viral

Γιώργο Καράβα, μήπως η αγαπημένη σου Ραφαέλα Ψαρρού είναι η πιο hot σύζυγος;

Ο κριτής πια του GNTM Γιώργος Καράβας και η αγαπημένη του Ραφαέλα Ψαρρού έχουν ένα μυστικό για να διατηρούν τη σχέση τους και τον γάμο τους δυνατό.

Οι διακοπές χωρίς τα παιδιά είναι κάτι που το μοντέλο και η αγαπημένη του φροντίζουν πάντα να κάνουν τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

https://www.instagram.com/p/CfozRQisV5A

«Έχουμε σίγουρα μία φορά την εβδομάδα ένα βράδυ δικό μας», είχε πει η Ραφαέλα στο Breakfast @star και τότε ήταν που υπογράμμισε ότι κάνουν και διακοπές μόνοι τους, χωρίς τα δύο παιδιά τους τονίζοντας:

«Το οφείλει αυτό κάθε ζευγάρι στους εαυτούς τους, για να διατηρήσεις την αρχική σχέση»!

https://www.instagram.com/p/Cen6KU4Mn0t

Αυτόν τον κανόνα τηρούν λοιπόν τις μέρες αυτές ο Γιώργος και η Ραφαέλα, κάνοντας διακοπές στην Κύθνο χωρίς τα παιδιά. Και μια πόζα της Ραφαέλας από τον φακό του Γιώργου ήταν αρκετή για να μας δείξει πώς πρέπει να ποζάρουμε με μπικίνι στην παραλία.

Στα υπόλοιπα ταξίδια χωρίς την Καλλιόπη και τον Φίλιππο, τα δύο παιδιά τους, o κριτής πια και πρώην κόουτς του GNTM και η αγαπημένη του, επισκέφτηκαν τις Κάννες, στη Φιλανδία, στη Νέα Υόρκη και περιμένουμε και μέσα στο καλοκαίρι μερικές ακόμα πόζες που να μυρίζουν αλμύρα!

https://www.instagram.com/p/CZrpuNEsmqv

«Η Ραφαέλα είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που γενικότερα, αν της μπει κάτι στο μυαλό, το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη και είναι κι αυτό που μ’ αρέσει και με το οποίο έχουμε ταιριάξει από την πρώτη στιγμή μαζί. Θεωρώ ότι θα ακολουθούσε. Είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμένα και θέλω να πιστεύω ότι είμαι κι εγώ πολύ σημαντικός άνθρωπος για αυτή», είπε πρόσφατα ο Καράβας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και συμπλήρωσε:

https://www.instagram.com/p/CXtHyedsQr9

«Περνάμε ωραία, γελάμε, αγαπιόμαστε, είμαι ακόμα ερωτευμένος μετά από 10 χρόνια μαζί της, δηλαδή την ποθώ ως γυναίκα, που είναι πολύ σημαντικό. Περνάμε ωραία και με τα παιδιά μας».