Ο Χρήστος Μάστορας μιμείται τον Γιώργο Σαμπάνη σε ένα απολαυστικό viral video

Μαρία Ροδίτη
Ο Χρήστος Μάστορας μιμείται τον Γιώργο Σαμπάνη σε ένα απολαυστικό viral video

Ο Χρήστος Μάστορας έγινε viral στο TikTok κι έκανε τους fans του να ξεκαρδιστούν στα γέλια με τη μίμησή του.

Το χιούμορ του Χρήστου Μάστορα, του frontman του συγκροτήματος Melisses, είναι γνωστό. Ο τραγουδιστής τόσο στο X-Factor όπου και συμμετέχει όσο και στις συναυλίες που πραγματοποιεί δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει πλάκα. Και αυτό συνέβη στη συναυλία των Μελισσών στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβηκε στη σκηνή και αποφάσισε να καλωσορίσει τους θαυμαστές του με… άλλη ταυτότητα, υποδυόμενος τον Γιώργο Σαμπάνη. Ο 35χρονος τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και χάρισε στο κοινό του μια από τις πιο απολαυστικές στιγμές.

Διπλή αποθέωση για τη Βανδή:Το ντουέτο με τον Μάστορα στο Chart Show & ο θαυμασμός της Δανάης Μπάρκα

Το viral video του Χρήστου Μάστορα στο TikTok

«Είμαι ο Γιώργος Σαμπάνης και το καταλάβατε από τη φωνή μου και είναι πολύ μεγάλη τιμή σας που είμαι εδώ. Και έχω γράψει 100.000 τραγούδια», ξεκινά να λέει ο Χρήστος Μάστορας στο βίντεο μιμούμενος τον Γιώργο Σαμπάνη. Και συνεχίζει: «Αυτό είναι αλήθεια, όντως. Ο τύπος γράφει συνέχεια, είναι πολυτάλαντος».

Ο frontman των Μελισσών, που συνηθίζει να μιμείται on stage συναδέλφους τους, τρολάρει στο TikTok βίντεο που βλέπεις παραπάνω ασταμάτητα τον επίσης τραγουδιστή, Γιώργο Σαμπάνη, λέγοντας, μάλιστα, ότι με άλλον τρόπο τραγουδάει και διαφορετικά μιλάει.

Ο Χρήστος Μάστορας πραγματικά… στα καλύτερά του!

Με τόσες μιμήσεις θα μπορούσε να είναι άνετα και ηθοποιός

Ο Χρήστος Μάστορας έχει αποθεωθεί άπειρες φορές από τους fans του για τις μιμήσεις του και στα κέντρα διασκέδασης όπου τραγουδά. Πριν 2 χρόνια, μάλιστα, είχε δώσει ρεσιτάλ μιμούμενος τον Βασίλη Καρρά, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Πάνο Μουζουράκη και τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου σε ένα μοναδικό βίντεο.

Άραγε, δεν θα μπορούσε να είναι και ηθοποιός ο Χρήστος Μάστορας; Το έχει και με το παραπάνω, κάνει πάντα το κοινό του να ξεκαρδίζεται στο γέλιο με αυτές τις μιμήσεις, οπότε… Χρήστο, μήπως να δοκιμαζόσουν και στην υποκριτική;