Survivor: Η απόλυτη ανατροπή με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο νικητής και το Twitter να πανηγυρίζει

Κατερίνα Μπούσιου
Survivor: Η απόλυτη ανατροπή με τον Στάθη Σχίζα να είναι ο νικητής και το Twitter να πανηγυρίζει
STUDIO FOTOGENIA

Ο Στάθης  κέρδισε την αγάπη του κόσμου και το μεγάλο έπαθλο και στέφθηκε νικητής του Survivor 2022 ενώ τα προγνωστικά ανέφεραν τον Άρη Σοϊλέδη. 

Μετά από 7 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομήνικο κάτω από δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και σκληρά αγωνίσματα, ο Στάθης Σχίζας έδωσε την μάχη του και βγήκε νικητής του Survivor. Τρελοί πανηγυρισμοί έγιναν και από το κοινό στο Twitter, το οποίο αναγνώρισε και την αξία του Άρη Σοϊλέδη ο οποίος υπήρξε καλύτερος αγωνιστικά.

Νικητής Survivor 2022: Όχι μόνο ο Στάθης και ο Άρης - Παναγιώταρου & Αντωνά δίνουν μάχη στο Twitter

Με την ευχή των μαμάδων τους

Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε απόψε το βράδυ με την συναισθηματική φόρτιση των οικογενειών των δύο φιναλίστ. Και ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στις δύο μαμάδες για να περιγράψουν πως νιώθουν που βλέπουν τα παιδιά τους να έχουν φτάσει μέχρι τον τελικό. Η κυρία Βάσω Σχίζα πήρε το μικρόφωνο και όπως είπε: «Νιώθω υπέροχα, πετάω, είμαι περήφανη. Έχει κερδίσει ήδη το έπαθλο με την συμπεριφορά του». Για να συμπληρώσει στην συνέχεια η κυρία Ευδοξία Σοϊλέδη που είχε ρίξει πάνω της και μία μπλε σημαία: «Και εγώ είμαι πολύ περήφανη, έβλεπα τις νίκες που είχε όλο αυτό τον καιρό. Περιμένω και από τον κόσμο να δείξει την αγάπη του στο παιδί μου και τους ευχαριστώ εκ των προτέρων».

Όλη η βραδιά είχε μεγάλη αγωνία και από τους συμπαίκτες τους, αλλά και αρκετό γέλιο με τα video flashback να δείχνουν τα παθήματα των παικτών, τις αστείες τους ατάκες και τα μεγάλα έπαθλα του Ατζούν. Και όταν ήρθε η σειρά του Σάκη Αρσενίου να τραγουδήσει, η Ευριδίκη και η Βρισηίδα τα έδωσαν όλα στο τσιφτετέλι.

H ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος καθυστέρησε αρκετά μετά από όλα αυτά τα video αναδρομή στον φετινό κύκλο του reality επιβίωσης. Το οποίο σε σχέση με τα προηγούμενα Survivor δεν είχε τους παίκτες εκείνους με τους οποίους θα ταυτίζονταν τόσο πολύ οι τηλεθεατές. Ωστόσο έγιναν φιλότιμες προσπάθειες την βραδιά του τελικού για να αυξηθεί το ενδιαφέρον του κοινού. Ειδικά όταν δίπλα στους φιναλίστ τοποθέτησαν τις κοπέλες τους, την Μαρία Αντωνά και την σούπερ σέξι σε εμφάνιση Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Και οι δύο φυσικά μίλησαν με θαυμασμό για τα αγόρια τους. Την παράσταση έκλεψε ξανά η μαμά Σοϊλέδη η οποία περιμένει πως και πως εγγονάκια από τον γιό της, στον γάμο του που θα γίνει τον Αύγουστο λέγοντας χαριτολογώντας πως θα είναι σαν τον πατέρα του...καρπερός. Ο δε Στάθης, δήλωσε περήφανα πως είναι πολύ ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα από την πρώτη στιγμή που την είδε.

Και όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον μεγάλο νικητή επικράτησε πανικός από τους πανηγυρισμούς τόσο στο στάδιο του Γαλατσίου όσο και στο Twitter.

https://www.instagram.com/p/CfsBESbuLAM