Είναι λογικό όλο αυτό το hate για τη Μαρία Αντωνά; Πόσο girl fight χωράει ένα Survivor;

Πατούλια Κατερίνα
Είναι λογικό όλο αυτό το hate για τη Μαρία Αντωνά; Πόσο girl fight χωράει ένα Survivor;

Έχω πολλές απορίες από τον χτεσινό τελικό του Survivor. Αρχικά, γιατί όλος ο κόσμος μιλάει για νίκη της Παναγιώταρου κόντρα στην Αντωνά; Παιδιά, πάμε καλά; 

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Στον φετινό τελικό του Survivor, διεκδικητές του τίτλου και του επάθλου ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας.

Ο μεν έμεινε πέντε μήνες στο παιχνίδι και ο δε περίπου τέσσερις. Κανένας από τους δύο δεν βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο από την πρώτη ημέρα του ριάλιτι επιβίωσης, σε αντίθεση για παράδειγμα με την τρίτη finalist Ασημίνα Χατζηανδρέου, που ήταν η μοναδική παίκτρια και η μοναδική γυναίκα που έζησε τις κακουχίες της επιβίωσης από την πρώτη ημέρα του ριάλιτι στον ΣΚΑΙ.

Στο Survivor έπαιξε ο Άρης και ο Στάθης - ΟΧΙ Η Μαρία και η Αλεξάνδρα

Αυτή ήταν η εισαγωγή για να σου εξηγήσω πόσο περίεργα νιώθω ως γυναίκα, με τα σχόλια στο Twitter που αφορούν στο αποτέλεσμα του τελικού του Survivor φέτος. Πάνω από 33 χιλιάδες τιτιβίσματα και ανάμεσά τους το mood της Μαρίας Αντωνά που έχει γίνει meme χιλιάδες φορές, δείχνοντας τη δημοσιογράφο φανερά στεναχωρημένη μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την ήττα του αγαπημένου της.

«The dark side of life, deadly women» ήταν μόνο μερικά από τα ευπρεπή σχόλια που αφορούσαν τη Μαρία Αντωνά, την οποία ούτε και γνωρίζω, ούτε και συμφωνώ με τον τρόπο που χειρίστηκε την εικόνα της ίδιας και του αγαπημένου της όσο εκείνος ήταν στο παιχνίδι. Γιατί κακά τα ψέματα, η Αντωνά κόπιασε, έκανε stories, εμφανίσεις, στήριξε όπως η ίδια νόμιζε ότι πρέπει τον καλό της.

Αλλά δεν ήταν η ίδια παίκτρια του Survivor. Ούτε έχασε η ίδια. Ούτε κέρδισε η Παναγιώταρου.

Αυτό το girl fight που τόσο βολεύει τα μίντια, δεν βολεύει καμία γυναίκα, καμιά μας. Τα πράγματα είναι απλά. Το κοινό ψήφισε και προτίμησε τον Στάθη αντί για τον Άρη. Ή απλά ο Άρης πλήρωσε την έπαρση και όσα έκανε μέσα στο παιχνίδι και τον έβγαλε δεύτερο. Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η Αντωνά για την ήττα του Σοϊλέδη.

Σκέφτομαι πως αν η Αντωνά γελούσε στην ανακοίνωση της ήττας και πάλι θα είχε γίνει αντικείμενο αρνητικών σχολίων που θα την έλεγαν αναίσθητη.

Και είναι δικαίωμα και της ίδιας της Αντωνά το αν θα έφτιαχνε βίλα στη Γλυφάδα με τα χρήματα από το έπαθλο, γιατί διαβάσαμε και τέτοια σχόλια στο Twitter που μάλλον θέλουν τη δημοσιογράφο σε κάποιο υπόγειο.

Ο Μοναδικός Νικητής τη βραδιά που πέρασε, ήταν τα παιδιά με καρκίνο τα οποία αποκάλυψε πως θα ενισχύσει ο Στάθης. Όπως τόνισε ο Σχίζας, μεγάλο μέρος των χρημάτων που θα λάβει ως έπαθλο, θα διατεθεί για τη βοήθεια παιδιών που αντιμετωπίζουν καρκίνο κι αυτή είναι η πιο μεγάλη νίκη από ένα ριάλιτι όπως το Survivor.

Πάντως, κόντρα στο Hate που δέχεται από χτες, η Μαρία Αντωνά εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινιάτικα με την κούπα που της έφερε ο Άρης από τον Άγιο Δομίνικο στην οποία υπάρχει η φράση «Για τη γυναίκα μου», την οποία η Μαρία τόνισε πως θα έχει για πολλά πολλά χρόνια ενώ εξήγησε χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είδα τον άνθρωπό μου, που είμαστε μαζί, που κοιμηθήκαμε αγκαλιά. Τον καμάρωσα πολύ χτες, ξεπέρασε τον εαυτό του. Δεν μπορώ να περιγράψω την περηφάνεια που έχω για εκείνον, πώς αγωνίστηκε, πώς ξεπέρασε κάθε προηγούμενο με τις νίκες του και συγχαρητήρια και στον Στάθη Σχίζα», είπε η Μαρία Αντωνά σήμερα στην εκπομπή Πρωινιάτικα.