Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ζει το θαύμα ανάμεσα σε 4 θανάτους και αυτός είναι ο μεγάλος επίλογος

Κατερίνα Μπούσιου
Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη ζει το θαύμα ανάμεσα σε 4 θανάτους και αυτός είναι ο μεγάλος επίλογος

Το αντίο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου στην Λενιώ του. Οι 6 συγκλονιστικές σκηνές του τελευταίου επεισοδίου. 

Απόψε είναι το μεγάλο αντίο σε ένα καλλιτεχνικό θαύμα της τηλεόρασης. Οι Άγριες Μέλισσες δεν θα μπορούσαν παρά να έχουν, έναν αντίστοιχο της αξίας τους επίλογο. Το σημερινό επεισόδιο χρειάζεται γερές αντοχές από τους τηλεθεατές. Συγκίνηση, ανάμεσα σε 4 θανάτους - επιλόγους κορυφαίων πρωταγωνιστών. Αλλά παράλληλα και το θαύμα της Ελένης.

elenimelisses.jpg

Οι 6 συγκλονιστικές σκηνές του τέλους

Η Ελένη γεννά την κόρη της, με την βοήθεια του Δούκα που γίνεται ο προστάτης της και την εμψυχώνει με πατρική στοργή, διαγράφοντας το μίσος που τους χώριζε για τόσα χρόνια. Αλλά την στιγμή που ο Ακύλας που βρίσκεται επίσης στην ίδια καλύβα ετοιμάζεται να φύγει, ακούει το κλάμα του μωρού. Αυτή είναι η πρώτη σκηνή που θα μας συγκλονίσει. Ο Δούκας θυσιάζεται για να σώσει την Ελένη και το μωρό της, το παιδί του αδελφού του Μιλτιάδη. Το βλέμμα του όταν κρατά στην αγκαλιά του το μωρό είναι από τις πιο συγκινητικές. Πέφτει νεκρός με τον Ακύλα να διαφεύγει. Αλλά όχι για πολύ. Βέβαια Λεωνίδας Κακούρης και Αιμίλιος Χειλάκης δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας.

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter υποκλίθηκε στην Μαρία Κίτσου και τον Λεωνίδα Κακούρη λίγο πριν το φινάλε

https://www.instagram.com/p/Cfrr9JMs14v

Από αυτή την στιγμή θα μείνετε κολλημένες στις οθόνες σας. Ο Λάμπρος και τα παιδιά των Σεβαστών βρίσκουν την Ελένη και τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει τον θάνατο του και η σκηνή θυμίζει αρχαία τραγωδία. Η κυρία Σεβαστού χάνει τον μόνο άνθρωπο που αγάπησε. Ο κόσμος της καταρρέει.

melisses2.jpg

Ο Μελέτης σοκάρεται και βάζει στόχο να ανακαλύψει τον Ακύλα που έχει διαφύγει. Παίρνει εκδίκηση για τον Δούκα και σκοτώνει τον Μεγαρίτη με τον πιο φριχτό τρόπο. Είναι όμως σα να σκοτώνει και το ίδιο του τον εαυτό. Ο Μελέτης φεύγει επίσης από την ζωή στην φυλακή. Και είναι η πρώτη φορά που όλοι θα στεναχωρεθούν για εκείνον. Ειδικά η Πηνελόπη.

Το χάδι της...Θεοδοσίας

Και φτάνουμε ξανά στο ίδιο πρόσωπο, στην Μυρσίνη. Με ένα μικρό άλμα στον χρόνο, όταν τελειώσουν όλα τα γεγονότα, η κυρία Σεβαστού θα νοσηλεύεται, με την υγεία της, σωματική και ψυχική, κλονισμένη. Ο Νικηφόρος θα είναι στο πλευρό της αλλά και η Θεοδοσία με ένα χάδι. Την βλέπει ως όραμα. Ο άδικος θάνατος που επίσης οφείλεται σε εκείνην. Αντίο Μυρσίνη. Δείτε την σκηνή και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

https://www.instagram.com/p/Cfr5BDyKM0c

Ελένη και Λάμπρος στην τελευταία σκηνή πριν την γιορτή

Σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος έκανε μία ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram για να ευχαριστήσει την Λενιώ του, την Μαρία Κίτσου. Αλλά του ήταν δύσκολο να πει αντίο: «Ενόψει του αποψινού τελευταίου επεισοδίου θα αφήσω αυτό χωρίς σχόλια. Μαρία Κίτσου ευχαριστώ για αυτά τα τρία χρόνια, για την υπόσταση που έδωσες στη Λενιώ μου. Υ.Γ Δεν είναι αποχαιρετιστήρια ανάρτηση μπορεί να μην υπάρξει και πότε».

https://www.instagram.com/p/Cfs6vKhoVjY

Ο Λάμπρος και η Ελένη που σφράγισαν μία ολόκληρη σειρά, σφραγίζουν και το τέλος. Είναι πια ευτυχισμένοι. Οι πληγές τους έκλεισαν, το δράμα έφτασε στο τέλος. Τώρα μόνο χαρά υπάρχει. Με όλο το χωριό οργανώνουν μία γιορτή. Για να τιμήσουν όσους έφυγαν, αλλά κυρίως για να τιμήσουν τη ζωή. Το μέλλον. Και με τα χέρια ανοιχτά υποδέχονται μία καινούργια μέρα στο ταπεινό χωριό τους. Αντίο Μέλισσες. Δεν θα σας ξεχάσουμε για όσα μας δώσατε καλλιτεχνικά αυτά τα 3 χρόνια. Μπράβο στο υπέροχο κάστ, στους σεναριογράφους και στο team της παραγωγής. Δημιούργησαν ένα τηλεοπτικό θαύμα, που πια περνά στην ιστορία.