Η Υβόννη Μπόσνιακ με τα πιο κοντά μαλλιά που είχε ποτέ,σε πείθει να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο

Η Υβόννη Μπόσνιακ με τα πιο κοντά μαλλιά που είχε ποτέ,σε πείθει να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο

Αν έχεις λεπτή τρίχα και θέλεις όγκο, αυτό είναι το κούρεμα που θα σε κολακέψει. Δες επίσης τι επέλεξε να φορέσει και ταίριαξε άψογα με το hair look.  

Πριν από λίγους μήνες, η Υβόννη Μπόσνιακ αποφάσισε να αποχωριστεί το φυσικό ξανθό της μαλλί που είχε υιοθετήσει για κάποιο διάστημα το 2021, και να επιστρέψει στο μελαχρινό με το οποίο τη γνωρίσαμε και τη συνηθίσαμε.

https://www.instagram.com/p/CeiiH08jOoS

Το Μάιο του 2022, είχε κάνει ακόμα μία μεγάλη αλλαγή, αφού όπως είχαμε γράψει και τότε, είχε αποχωριστεί τα μακριά της μαλλιά υιοθετώντας ένα κομψό καρέ το οποίο και αναδεικνύει το πρόσωπό της και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της.

https://www.instagram.com/p/CdYkoWFjpLJ

Δύο μήνες μετά, και το μοντέλο και σχεδιάστρια φαίνεται πως έχει καθιερώσει το εν λόγω hair look και μάλιστα τα έχει κουρέψει και μία ιδέα παραπάνω. Σε πρόσφατη έξοδό της με τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, φαίνεται ξεκάθαρα πως η Υβόννη έχει λατρέψει αυτό το καρέ το οποίο και ταιριάζει άψογα και το chic στιλ της.

Ακολουθεί η εμφάνιση από Θέατρο Άλσος το βράδυ της Τετάρτης (6/7)

Φορώντας μία μαύρη ψηλόμεση παντελόνα σε φαρδιά γραμμή, η 37χρονη καλλονή συνδύασε με λευκό κομψό top δίνοντας στο άσπρο και το μαύρο μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση με ρούχα που πάνω κάτω έχουμε όλες στη γκαρνταρόμπα μας.

Η φροντίδα των μαλλιών της Υβόννης Μπόσνιακ

Μιλώντας στο Queen.gr τον περασμένο Απρίλιο, η Υβόννη Μπόσνιακ είχε αποκαλύψει πώς ακριβώς περιποιείται τα μαλλιά της για να είναι απαλά και υγιή, αλλά και ότι δύσκολα θα έκοβε τα μαλλιά της. Να, όμως, που τελικά άλλαξε γνώμη κι έκανε ένα super stylish καρέ.

https://www.instagram.com/p/CR0u0QZD0Bi

«Προσέχω πολύ τα μαλλιά μου, γιατί έχω πολύ λεπτή τρίχα. Χρησιμοποιώ μόνο τα προϊόντα της Shu Uemura, αλλά αυτήν την περίοδο συγκεκριμένα τη σειρά ashita supreme. Εννοείται σε κάθε λούσιμο βάζω πρώτα μάσκα και μετά conditioner. Και πάντα προϊόν θερμοπροστασίας πριν χρησιμοποιήσω το πιστολάκι. Πιστεύω, ωστόσο, ότι για να έχει μια γυναίκα λαμπερά μαλλιά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο το τριχωτό της κεφαλής. Πρέπει, δηλαδή, να φροντίζουμε εντατικά το τριχωτό της κεφαλής για να έχουμε υγιή και λαμπερή τρίχα», είχε δηλώσει στο Queen.gr η Υβόννη Μπόσνιακ.

Και είχε συμπληρώσει: «Μέχρι τα 17 μου είχα πολύ κοντά μαλλιά, σαν της Linda Evangelista. Τώρα ναι μεν πιστεύω ότι θα μου ταίριαζαν τα κοντά μαλλιά, το έχω σκεφτεί, αλλά δεν θα το έκανα. Έχω πάντα μαζεμένα τα μαλλιά μου, με βολεύουν, οπότε δύσκολα θα το τολμούσα».