Η Μαρία Τζομπανάκη «απαντάει» με δεύτερο «μήνα του μέλιτος» στις φήμες περί κρίσης στον γάμο της

Η Μαρία Τζομπανάκη «απαντάει» με δεύτερο «μήνα του μέλιτος» στις φήμες περί κρίσης στον γάμο της

Το σπίτι στην Αμερική, ο παραδοσιακός γάμος στην Κρήτη και ο μεγάλος έρωτας με τον σύζυγό της, Γιάννη Βάλβη.

 

Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες που ήθελαν τη Μαρία Τζομπανάκη και τον σύζυγό της να μην είναι και στα καλύτερά τους, με τη σχέση τους να διέρχεται κρίση. Όλα αυτά όμως με τις φήμες περί χωρισμού ανήκουν αποκλειστικά σε κακοπροαίρετα κουτσομπολιά, που δεν περιέχουν κάποια δόση αλήθειας.

Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, ο σύζυγός της Γιάννης Βάλβης, που διαμένει μόνιμα στην Αμερική, έχει έρθει στην Ελλάδα στο πλαίσιο των καλοκαιρινών του διακοπών, ώστε να βρίσκεται στο πλευρό της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life, οι δυο τους απολαμβάνουν πια έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος.

Μερικά χρόνια μετά τον παραδοσιακό τους γάμο στην Κρήτη, ήρθε η ώρα να ζήσουν ξανά ρομαντικές στιγμές για δύο. Θυμίζουμε ότι η Μαρία Τζομπανάκη συνεχίζει κανονικά για δεύτερη χρονιά στη σειρά Σασμός, όπου και υποδύεται την «καπετάνισσα» ή αλλιώς «Καλλιόπη». Ήδη μάλιστα, έχουν αρχίσει τα γυρίσματα, οπότε ο ελεύθερος χρόνος της είναι τρόπον τινά περιορισμένος. Εκτός των τηλεοπτικών της καθηκόντων, η Μαρία Τζομπανάκη έχει και θεατρικές υποχρεώσεις, αφού συμμετέχει στην παράσταση «Ματωμένος Γάμος».

https://www.instagram.com/p/CePhxRMIPN6
https://www.instagram.com/p/Cch7wy1M99Y
https://www.instagram.com/p/Ce5gabUr_FU

Οι φήμες χωρισμού λοιπόν όχι απλά δεν ισχύουν, αλλά οι δυο τους είναι πιο κοντά από ποτέ, αναθερμαίνοντας τη σχέση τους. Όσον αφορά το μέρος που θα επιλέξουν για τις διακοπές τους, αυτό δεν είναι άλλο από τη Μεγαλόνησο, το μέρος όπου παντρεύτηκαν.

Και μιας που αναφερθήκαμε στον γάμο τους, να θυμίσουμε ότι πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβρη του 2016, στην ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, στο χωριό της στην Κρήτη, τις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου. Στον γαμπρό την παρέδωσε ο γιος της, Ορφέας Αυγουστίδης, ο οποίος την συνόδευσε στην εκκλησία, με εκείνη να εντυπωσιάζει μέσα στο παραδοσιακό νυφικό της.

Μαζί με τη μητέρα και τον γιο, στον δρόμο προς το γραφικό εκκλησάκι του Άγιου Δημήτρη τη συνόδευσαν και δεκάδες Ανωγειανοί. Κουμπάρα ήταν η Ρένα Φεσσάρα και το γλέντι που ακολούθησε άφησε εποχή, όντας εξίσου παραδοσιακό, με ρακί και γαμοπίλαφο στην πλατεία του Γκάβε.

Μπορεί λοιπόν λόγω «Σασμού», η Μαρία Τζομπανάκη να βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στα πάτρια εδάφη, αλλά όταν είναι στην Αμερική, μένει σε ένα υπέροχο διαμέρισμα με θέα στην «Πόλη που δεν κοιμάται ποτέ».

Μερικά σπάνια πλάνα από αυτό, μπορούμε να δούμε στο προφίλ της στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/CCO2IeWJU6R
https://www.instagram.com/p/ByBtmlUotxa
https://www.instagram.com/p/Bw1P_YInp46
https://www.instagram.com/p/BmpmhP6nBuw
https://www.instagram.com/p/BdCXjvRn3sV
https://www.instagram.com/p/BzwV7W3oZi5