H Jessica Alba είναι πια, πιο κοντή από την κόρη της και το απολαμβάνει

Πατούλια Κατερίνα
H Jessica Alba είναι πια, πιο κοντή από την κόρη της και το απολαμβάνει

Μαμά και κόρη είναι σαν κολλητές φίλες.

Τον Ιούνιο, η Honor, η πρωτότοκη κόρη της Jessica Alba και του Cash Warren έγινε 14 ετών και η αλήθεια είναι πως δεν θυμίζει μόνο ένα κοριτσάκι στην εφηβεία μιας και η 14χρονη είναι πιο ολόκληρη κοπέλα.

Η Jessica Alba καμάρωσε πρόσφατα για το μωρό της που όχι μόνο την έφτασε στο ύψος αλλά την ξεπέρασε.

https://www.instagram.com/p/CgztGt_P8hL

Η 41χρονη Alba έχει δύο κόρες και έναν μικρότερο γιο.Η Jessica Alba γνωρίστηκε με τον σύζυγό της, Cash Warren, το 2004 κατά τα γυρίσματα της ταινίας «Fantastic Four». Ο Warren ήταν εκεί βοηθός παραγωγού. Τέσσερα χρόνια μετά, το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. To 2008, ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Honor, το 2011 η Haven και το 2017 ο γιος τους, Hayes.

Τι έχει πει για τις κόρες της:

«Ως μαμά με δύο κόρες, μάχομαι συνέχεια για να αφήσω αυτόν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος από αυτό που βρήκα – όχι μόνο για εκείνες αλλά και για κάθε άνθρωπο και για τις επόμενες γενιές κοριτσιών που θα έρθουν. Όπως όλες οι μητέρες, θέλω να σπάσω τα στερεότυπα, ώστε τα παιδιά μου να μπορούν να έχουν την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, ανεξάρτητα από το φύλο τους.

ο στερεότυπο στα φύλα είναι πραγματικό και είναι θέμα του συστήματος. Για να γίνει κάποια αλλαγή, πρέπει όλες να ενωθούμε και να κάνουμε αφοσιωμένα βήματα προς τη μάχη για την ισότητα για τις γυναίκες», έχει γράψει η ηθοποιός χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CehSrLuljrT

Τα σκληρά λόγια περί ρατσισμού:

«Βλέπω όλη τη μισητή, ρατσιστική συμπεριφορά που επικρατεί, συνειδητοποιώ τι πραγματικά έχει σημασία. Οι Honor και Haven είναι online περισσότερο από ποτέ, οπότε είναι εκτεθειμένες σε αυτό. Και τα παιδιά μου είναι μελαμψά και από το Μεξικό, οπότε υπάρχει μία σύνδεση με αυτό που συμβαίνει. Είναι ένας συστημικός ρατσισμός που βρίσκεται στις φλέβες του συστήματος της ποινικής δικαιοσύνης. Απλώς δημιουργήθηκε για να καταπιέζει τους ανθρώπους διαφορετικού χρώματος», είχε πει η Alba.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια:

«Έπασχα από χρόνια ασθένεια. Είχα πολλές αλλεργίες και αναγκάστηκα να κάνω 5 χειρουργεία», είπε. «Είναι πολύ δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος, όταν δεν έχεις το σημαντικότερο: Την υγεία σου/ Γενικά τα παιδικά μου χρόνια τα πέρασα στα νοσοκομεία. Αυτό με έκανε να γίνω πολύ δυνατή και να προσπαθώ να προσφέρω το καλύτερο στα δικά μου παιδιά. Όταν έγινα μητέρα για πρώτη φορά το 2008, ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Ωστόσο δεν σκέφτηκα στιγμή αν θα ξαναβρώ δουλειά ή αν θα επανέλθω ποτέ στο Hollywood. Το μόνο που με ενδιέφερε, ήταν να μεγαλώσω το παιδί μου», έχει πει η Alba χαρακτηριστικά.