Η Σίσσυ Χρηστίδου πιο χαρούμενη από ποτέ φορά το μαγιό της και το διασκεδάζει σα μικρό παιδί

Κατερίνα Μπούσιου
Η Σίσσυ Χρηστίδου πιο χαρούμενη από ποτέ φορά το μαγιό της και το διασκεδάζει σα μικρό παιδί

«Βρήκα το μέρος της χαράς μου» γράφει η Σίσσυ και πιο ευτυχισμένη δεν την έχουμε ξαναδεί! 

Αν βρίσκεστε ακόμη στην πόλη ή δεν έχετε φύγει για διακοπές, οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από την διαμονή της στην Σαμοθράκη, θα σας κάνουν σίγουρα να ζηλέψετε. Αλλά και να χαρείτε με την χαρά της και το αυθόρμητο γέλιο της. Η παρουσιάστρια ζει την πιο ωραία στιγμή της σα μικρό παιδί και μας χαρίζει και ένα υπέροχο στιγμιότυπο πιο απελευθερωμένη από ποτέ.

Οι φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου από τις διακοπές θα σε κάνουν να φύγεις για Σαμοθράκη

https://www.instagram.com/p/Cg3-5xzIA10

Βρήκε το μέρος της χαράς της

Για πρώτη φορά φέτος η Σίσσυ βρέθηκε στην Σαμοθράκη, πριν βρεθεί στο οικογενειακό εξοχικό της Χαλκιδικής για ολιγοήμερες διακοπές. Αλλά από τις αντιδράσεις της μέσω social media και τις φωτογραφίες που ανεβάζει, δείχνει να έχει πραγματικά ξετρελαθεί. Ένα νησί με πλούσια βλάστηση και κρυφούς μικρούς παραδείσους, μακριά από την πολυκοσμία και τον συνωστισμό άλλων νησιών, είναι ότι χρειαζόταν αυτή την εποχή. Η χρονιά που πέρασε μπορεί να της χάρισε επαγγελματική επιτυχία με την εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι» στο Mega, αλλά της στέρησε το πολυτιμότερο πρόσωπο της ζωής της, την μητέρα της. Η απόδραση σε αυτό το νησί και σε αυτές τις συνθήκες, ήταν πραγματικό βάλσαμο. Βρήκε το μέρος της χαράς της, όπως γράφει και η ίδια στη λεζάντας της φωτογραφίας που ποζάρει με το μαγιό της στην βραχώδη παραλία, μία στιγμή ακριβώς, πριν σκάσει μπροστά της το κύμα. Αλλά αυτό ήταν και που την έκανε να γελάσει με την ψυχή της.

https://www.instagram.com/p/Cg6zOwVIGc1

Φωτογραφίες με μαγιό, η αλήθεια είναι πως δεν συνηθίζει να ανεβάζει συχνά, παρόλο που νιώθει υπέροχα με το σώμα της. Αλλά αυτή την φορά ήταν διαφορετικά. Όλα πια είναι αλλιώς στην ζωή της και η ίδια δείχνει ευτυχισμένη. Πριν από λίγες μέρες βρέθηκε επίσης και στους καταρράκτες του Φονιά, σε έναν μοναδικό βιότοπο του νησιού, στον οποίο και μερικές εβδομάδες πριν, είχαμε δει και την ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά. Και εκεί άρχισε τα πρώτα παιχνίδια με το νερό. Η αίσθηση φανταζόμασταν, θα πρέπει να ήταν μαγική. Και ψυχικά θεραπευτική.

https://www.instagram.com/p/Cg2Cnz-osbe

Πριν από την Σαμοθράκη, η Σίσσυ έκανε ένα road trip στην Λέσβο, ενώ είχαν προηγηθεί και μίνι διακοπές με τα παιδιά της στο χορευτό Πηλίου. Μάλλον την χρειαζόταν όσο τίποτε αυτή την απόδραση - περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, όπως θα έλεγε και εκείνη με το γνωστό της χιούμορ. Σειρά φυσικά έχει η Χαλκιδική και λίγο μετά τις 15 Αυγούστου θα επιστρέψει στην Αθήνα για να προετοιμαστεί για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Με γεμάτες μπαταρίες, ξεκούραστη, μα πάνω από όλα πολύ χαρούμενη.

https://www.instagram.com/p/Cfe9fpFIT1e