Σταματίνα Τσιμτσιλή: To άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών θα σε πείσει να πας στην Πάρο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: To άλμπουμ των καλοκαιρινών της διακοπών θα σε πείσει να πας στην Πάρο

H παρουσιάστρια παραθερίζει στις Κυκλάδες και κάθε της φωτογραφία μας ταξιδεύει.

Oικογενειακές διακοπές στην Πάρο κάνει για ένα ακόμη καλοκαίρι η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό, και τα τρία τους παιδιά (Μαίρη, Νάγια και Γιάννη). Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει επενδύσει στο νησί αγοράζοντας την εξοχική τους κατοικία, με αποτέλεσμα να περνούν κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στο Κυκλαδίτικο νησί.

Η οικοδέσποινα του «Happy Day» έφυγε από την πρωτεύουσα αμέσως μετά την ολοκλήρωση των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων. Έχοντας πάντα στο πλευρό της τον άντρα της ζωής της και τα παιδιά τους, η παρουσιάστρια γεμίζει μπαταρίες και δημιουργεί αναμνήσεις μέχρι την έναρξη της νέας σεζόν.

«Είμαστε ήδη σε mood διακοπών παιδιά. Θα πάμε στην Πάρο που έχουμε το σπίτι μας εκεί γιατί ο άνδρας μου δουλεύει. Εγώ θα φύγω με τα παιδάκια. Ο Θέμης θα πηγαινοέρχεται και μετά τον Αύγουστο θα κάνουμε όλοι μαζί διακοπές», είχε δηλώσει παλαιότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή φανερώνοντάς μας το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα.

«Γενικώς, λατρεύω την Ελλάδα και τα νησιά. Δεν θα μπω στη διαδικασία να πω ότι η Πάρος είναι η πιο όμορφη. Θεωρώ ότι όλα τα νησιά των Κυκλάδων είναι πιό όμορφα από τα υπόλοιπα. Αυτό που έχω αγαπήσει, όμως , στη Πάρο είναι ότι έχω δημιουργήσει τη δική μου καθημερινότητα. Έχω τη ρουτίνα μου, θα φάω πρωινό με την οικογένειά μου, θα κάνουμε τη βόλτα μας με φίλους», είχε τονίσει η παρουσιάστρια για το αγαπημένο της νησί μιλώντας στο gnorisetinellada.gr.

https://www.instagram.com/p/CgxdNZ6jTGw

Οι διακοπές της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην Πάρο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και αφιερώνει όλο τον ελεύθερό της χρόνο στην ανατροφή των παιδιών. Το καλοκαίρι είναι αναμφίβολα η αγαπημένη εποχή της οικογένειας αφού κάθε απόγευμα απολαμβάνουν τις βόλτες τους στο νησί και ζουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η νέα φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με μπικίνι & οι οικογενειακές διακοπές στην Πάρο

tsimtsili11.jpg

Δεν είναι λίγες οι φορές που η παρουσιάστρια φωτογραφίζει τα παιδιά της αμέσως μετά το ηλιοβασίλεμα, δημοσιεύοντας αργότερα τις λήψεις στον προσωπικό της λογαριασμό. Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια του ΑLPHA πόσταρε μερικές υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram όπου μας δείχνει τα παιδιά της και την μαγευτική θέα του νησιού. Λίγο αργότερα η 40χρονη πόζαρε στον φακό με ένα maxi φόρεμα και έκλεψε τις εντυπώσεις με τις αναλογίες και το μαύρισμά της.

https://www.instagram.com/p/CElmySijhRZ

Το υπέροχο εξοχικό τους

Αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Πάρο, φαίνεται πως έχει επιλέξει έπιπλα και διακοσμητικά σε λιτές, minimal γραμμές που ταιριάζουν απόλυτα στο φυσικό τοπίο του νησιού. Το λευκό και το γαλάζιο κυριαρχούν, δημιουργώντας τα Κυκλαδίτικα vibes. Το εξοχικό τους διαθέτει έπιπλα από bambo, ανθισμένα δέντρα και items που δίνουν vintage αίσθηση στον χώρο.

Πηγή κεντρικής: stam_tsimtsili

Στη gallery που ακολουθεί θα δεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της παρουσιάστριας στην Πάρο.