Ο διάσημος Γιώργος Λιανός και η μαχήτρια Κωνσταντίνα Καραλέξη ποζάρουν με μαγιό και Survivor διάθεση

Ο διάσημος Γιώργος Λιανός και η μαχήτρια Κωνσταντίνα Καραλέξη ποζάρουν με μαγιό και Survivor διάθεση

Η νέα φωτογραφία από το χωριό λίγο πριν τη βάφτιση της κόρη τους. 

Το Survivor τελείωσε, οι διακοπές ξεκίνησαν. Έτσι είναι πλέον τα καλοκαίρια του Γιώργου Λιανού, που επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του στην οικογένειά του. Χαλαρώνοντας και παίρνοντας την απαραίτητη απόσταση για λίγο από την έντονη επαγγελματική του δραστηριότητα και τις υποχρεώσεις του, «γεμίζει» ποιοτικά τις μπαταρίες του με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Αυτά δεν είναι άλλα από τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, την κόρη τους, Βαλέρια, η οποία είναι μόλις 1,5 έτους και φυσικά τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο, τον Ιάσονα και την Αριάνα.

Πλέον λοιπόν ο οικοδεσπότης του Survivor έχει επιστρέψει για τα καλά στα πάτρια εδάφη, είναι ελεύθερος να κάνει τις διακοπές του και να απολαύσει τις ελληνικές παραλίες με τη γυναίκα της ζωής του. Ο Αύγουστος δεν τους βρήκε στην πρωτεύουσα και έτσι την Κυριακή 7 του μήνα, το αγαπημένο ζευγάρι έκανε μια εξόρμηση στην παραλία, για να δροσιστεί και να απομακρυνθεί από τον καύσωνα που επικρατεί στην πόλη.

Χωρίς να γνωστοποιήσουν το ακριβές μέρος που επέλεξαν για το μπάνιο τους, πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στη θάλασσα. Πρόκειται για σπάνια φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού ενώ να αναφέρουμε πως η σύντροφος του παρουσιαστή- τραγουδιστή διατηρεί ιδιωτικό το προφίλ της στο Instagram.

undefined

Θυμίζουμε πως ο τραγουδιστής δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με την αγαπημένη του στον λογαριασμό του στο Instagram το 2018 από το Βιετνάμ. Έκτοτε, τα φωτογραφικά στιγμιότυπά τους είναι σπάνια.

https://www.instagram.com/p/B676kRjly0k

Πίσω στις φετινές τους διακοπές, και παρόλο που η νέα φωτογραφία δεν συνοδεύεται από σχετικό location, γνωρίζουμε από προηγούμενη ανάρτηση του Γιώργου Λιανού ότι βρίσκονται στο χωριό του, τις Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Πρόκειται για την ιδιαίτερη πατρίδα του, εκεί από όπου κατάγεται και μεγάλωσε. Μέρος με το οποίο είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά δεμένος και σίγουρα ήθελε να γνωρίσει στη Νάντια Καραλέξη αλλά και τη μικρή Βαλέρια.

Γι’ αυτό άλλωστε και προ ολίγων ημερών, είχε πάει με τη σύντροφο και την κόρη τους, στα χωράφια του παππού του. «Έλα παππού να μας δείξεις τα αμπελοχώραφά σου! Αυτό κι αν ήταν ποιοτικός χρόνος!», είχε γράψει.

https://www.instagram.com/p/CgwSCf4sGZl

«Έλα παππού μου να μου δείξεις τα αμπελοχώραφά σου»

Στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας βρίσκεται ο Γιώργος Λιανός μαζί με την μικρή του κόρη και την σύντροφό του Κωνσταντίνα και οι αναμνήσεις ξύπνησαν από την εποχή που και εκείνος ως μικρό παιδί περνούσε τα καλοκαίρια του μαζί με τον παππού και την γιαγιά.

Μετά την Ρόδο, ο Γιώργος Λιανός μαζί με την σύντροφό του Κωνσταντίνα Καραλέξη, αποφάσισαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους στα μέρη που μεγάλωσε στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας. Για να δει τους γονείς του, αλλά και για να γνωρίσει και ο παππούς του την δισεγγονή του και να ξαναθυμηθεί και ο ίδιος τα μέρη που λάτρεψε ως παιδί.

Η σοδειά στα οικογενειακά χωράφια της οικογένειας Λιανού, φαίνεται πως φέτος ήταν καλή και ο παππούς του Γιώργου τον ξεναγεί στις αχλαδιές και στα αμπέλια του κτήματός του. Αυτή είναι και η πρώτη επίσκεψη που κάνει στις Φιλιάτες Θεσπρωτίας, στο χωριό που μεγάλωσε, μετά το τέλος του Survivor και την οκτάμηνη παραμονή του στον Άγιο Δομήνικο.

Ο Γιώργος Λιανός ζει ένα υπέροχο Survivor με την οικογένειά του στη Ρόδο (εικόνες του super μπαμπά)

lianospappous.jpg

Η πρώτη φυσικά που γεύτηκε τα αχλάδια και τα σταφύλια ήταν η μικρή του κόρη Βαλέρια, η οποία μαζί με την σύντροφό του και μαμά Κωνσταντίνα, βλέπουν για πρώτη φορά τα μέρη όπου και εκείνος έζησε τα πιο ωραία του καλοκαίρια, στην ηπειρώτικη φύση.

lianoskori.jpg

Ο παρουσιαστής είχε την ευκαιρία να δει από κοντά και τους γονείς του Ασημούλα και Θεολόγο, οι οποίοι όπως κάθε καλοκαίρι βρίσκονται και εκείνοι στο χωριό. Οι Φιλιάτες έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή του Γιώργου και κυρίως στην αγάπη του για την μουσική, γιατί όπως ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του: «Στο σχολείο ήμουν πολύ καλός μαθητής, απουσιολόγος και σημαιοφόρος με πολλά αριστεία και βραβεία ενώ θυμάμαι έντονα πως στη Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών η μαμά μου με έγραψε με κλάματα… δεν ήθελα με τίποτα να πάω. Στη συνέχεια, όχι μόνο σταμάτησα τα κλάματα, αλλά γράφτηκα και στο Ωδείο Τσακάλωφ στα Γιάννενα, όπου έκανα μαθήματα κιθάρας, κλαρίνου, θεωρίας και αρμονίας».

lianos4.jpg

Και βάφτιση στο χωριό;

Εδώ και αρκετές ημέρες έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο διάφορες πληροφορίες που θέλουν τον Γιώργο και τη Κωνσταντίνα προετοιμάζουν μετά την επιστροφή τους από τον Άγιο Δομήνικο, την βάφτιση τη 16 μηνών κόρης τους.

lianos_konstantina.jpg

Σε συνδυασμό με μία επίσκεψη του Γιώργου σε ένα κατάστημα με βαπτιστικά πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και το ταξίδι στις Φιλιάτες, λέτε να γίνει η βάφτιση στο χωριό του σε στενό οικογενειακό κύκλο; Το μόνο ωστόσο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι πως η μικρή θα πάρει το όνομα Βαλέρια - Ασημούλα. Το πρώτο όνομα ήταν επιθυμία των γονιών της και το δεύτερο για να τιμήσουν την μαμά του Γιώργου. Από το μυστήριο φυσικά δεν θα λείπουν και τα τρία παιδιά του παρουσιαστή από τον πρώτο του γάμο, ο Κωνσταντίνος, ο Ιάσονας και η Αριάννα, τα οποία μάλιστα είχαν επισκεφθεί τον μπαμπά τους και στον Άγιο Δομήνικο.

https://www.instagram.com/p/Cc_JMj3JrPL
https://www.instagram.com/p/CdoHnv2Fo_4