Ο Αντίνοος Αλμπάνης προειδοποιεί με χιούμορ τους επίδοξους διαρρήκτες του σπιτιού του

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Αντίνοος Αλμπάνης προειδοποιεί με χιούμορ τους επίδοξους διαρρήκτες του σπιτιού του

Οι αντιδράσεις από Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Μαριάννα Τουμασάτου για τις οδηγίες σε όποιον παραβιάσει το σπίτι του. 

Πόσοι από εμάς δεν έχουμε ετοιμαστεί να φύγουμε για διακοπές και έχουμε πισωγυρίσει φτάνοντας στην εξώπορτα, δύο και τρεις φορές για να τσεκάρουμε πόρτες και παράθυρα, με το φόβο μήπως το σπίτι μας παραβιαστεί εν τη απουσία μας; Αυτός είναι ο μεγαλύτερος εφιάλτης όλων μας, αλλά φαίνεται πως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης κατόρθωσε να ξορκίσει αυτόν τον μεγάλο φόβο όλων μας, με ένα μοναδικό του όπλο, το χιούμορ. Και στέλνει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και επίδοξο διαρρήκτη του σπιτιού του. Το κείμενο του, είναι σπαρταριστό.

Καλέ μου άνθρωπε...

Ο Αντίνοος βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στην Ίο για τις διακοπές του. Φαίνεται πως έχει ξεκουραστεί πολύ και έχει κέφια. Γιατί κάπως έτσι εξηγείται το απίθανο κείμενο που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram, δίνοντας μία αυστηρή προειδοποίηση προς όποιον τολμήσει να παραβιάσει τα του οίκου του, τώρα που λείπει διακοπές. Πρώτον τον ενημερώνει για τα πράγματα αξίας που έχει και δεύτερον για τις συνέπειες αν το τολμήσει.

https://www.instagram.com/p/ChB1GU_Di32

Γράφει λοιπόν: «Aγαπητέ άνθρωπε που με ακολουθείς, όπως έχεις καταλάβει είμαι σε διακοπές ωστόσο, αν ο επαγγελματικός σου προσανατολισμός συμπεριλαμβάνει κλοπές και διαρρήξεις, μάθε πως στο σπίτι μου βρίσκεται το σκυλί μου που έχει τα νεύρα του από 4 μηνών όπως και η κυρία που το κρατάει, η οποία έχει και αυτή τα νεύρα της από τα 4 και ξέρει και ουνάγκι. Επίσης, να σε ενημερώσω πως το μοναδικό πράγμα αξίας στο σπίτι είναι ένα αυτόγραφο της Σαμπρίνας που μου έδωσε το ‘92 στη γιορτή της Σταφίδας στα Κρέστενα Ηλείας. Τέλος, να ξέρεις πως μένω πολύ κοντά στο σπίτι του πρωθυπουργού ο οποίος λογικά παρακολουθεί -νόμιμα- το κινητό σου και θα σε πιάσει ξανασκέψου το. Φιλικά, Αντίνοος».

https://www.instagram.com/p/Cg_hdFzr60A

Τα σχόλια όπως φαντάζεστε μετά από αυτή την ανάρτηση έπεσαν...βροχή. Ο Αντίνοος έφτιαξε το κέφι σε πολλούς followers του και σε αρκετούς συναδέλφους του, που λάτρεψαν το χιούμορ του. Ανάμεσά τους, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαριάννα Τουμασάτου η οποία του έστειλε την αγάπη της.

albanis2.JPG

Ο Αντίνοος θα συνεχίσει τις διακοπές τους και το υπόλοιπο του καλοκαιριού και από τον φθινόπωρο εκτός από το θέατρο, θα τον απολαύσουμε και τηλεοπτικά, καθώς θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Την οποία περιμένουμε και περιμένουν και οι τηλεθεατές πως και πως.

Συγκινεί ο Αντίνοος Αλμπάνης με το post για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

https://www.instagram.com/p/CgH4tUTgsOQ