Κορώνα στο κεφάλι της έχει τον Γιώργο Γεροντιδάκη η σύντροφός του - Η χιουμοριστική φωτογραφία

Κορώνα στο κεφάλι της έχει τον Γιώργο Γεροντιδάκη η σύντροφός του - Η χιουμοριστική φωτογραφία

Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει τις ξέγνοιαστες διακοπές του στην Νάξο. 

Επιτέλους διακοπές! Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, ο αγαπημένος μας Μελέτης μετά από μία τόσο κουραστική αλλά συνάμη και ευτυχισμένη του επαγγελματική χρονιά, με το τέλος των Άγριων Μελισσών, αποφάσισε να ξεκουραστεί. Έφυγε για διακοπές στην Νάξο μαζί με την αγαπημένη του και μία φωτογραφία τους, ήταν αρκετή για να καταλάβουμε αυτή την υπέροχη σχέση που έχουν.

Κορώνα στο κεφάλι της

Δεν ξέρουμε αν είχε πρόθεση να της χαλάσει την υπέροχη πόζα μπροστά στο κατάλευκο ξωκλήσσι, αλλά ξαφνικά ενώ εκείνη ποζάρει, ο Γιώργος βρίσκεται στο καμπαναριό. Στην κυριολεξία λοιπόν τον έχει κορώνα στο κεφάλι της! Φαίνεται βέβαια και οι δυό τους όχι μόνο να έχουν χιούμορ, αλλά να περνούν υπέροχα στις διακοπές τους.

gerodidakis3.JPG

Η Άσπα η οποία υπήρξε η make up artist των Άγριων Μελισσών και τις τρεις τηλεοπτικές σεζόν, γνωρίστηκε με τον Γιώργο στο σετ της σειράς. Η γνωριμία, το φλερτ και η τόσο στενή συνεργασία, έφερε έναν μεγάλο και δυνατό έρωτα. Κάποια στιγμή μάλιστα νωρίτερα το καλοκαίρι είχε γραφτεί πως το ζευγάρι θα έκανε σύντομα και τον γάμο του. Ο ηθοποιός πάντως όταν του μιλήσαμε το είχε διαψεύσει, αλλά δεν το απέκλεισε για το μέλλον. Άλλωστε συμβιώνουν εδώ και αρκετό καιρό μαζί και είναι στα σχέδιά τους να κάνουν κάποια στιγμή οικογένεια.

https://www.instagram.com/p/ChAsOCnrKrK

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης διαψεύδει τον γάμο του και ετοιμάζεται για διακοπές αλλά και...Σασμό

Δράματα και τρεχάματα στον Σασμό

Λίγο πριν εκπνεύσει ο Αύγουστος ο Γιώργος θα επιστρέψει στην Αθήνα (αφού κάνει και μία μικρή στάση στην Αστυπάλαια όπου μένει ο πατέρας του) για να κάνει τα πρώτα γυρίσματα για τον Σασμό. Στον δεύτερο κύκλο, είναι ο νέος μεγάλος πρωταγωνιστής, και καθορίζει αρκετές από τις εξελίξεις. Καταρχάς έρχεται ως βοηθός του αστυνόμου Φραγκιαδάκη για να καλύψει την θέση του Γεράσιμου. Είναι μεθοδικός και εντελώς διαφορετικός από εκείνον και θα βοηθήσει αρκετά στις έρευνες για τον φόνο του Άγγελου και τον εντοπισμό του πραγματικού ενόχου. Είναι όμως και εκείνος που θα έρθει αντιμέτωπος με τον Μαθιό, τον οποίο θα υποψιαστεί από την πρώτη στιγμή για τον φόνο του Στεφανή, αλλά και με τον Παύλο Βρουλάκη. Και κάπου εκεί θα του προκύψει και ο έρωτας. Δύσκολα θα περάσει ο Γιώργος, αλλά είναι συνηθισμένος μετά από τόσα χρόνια στις Άγριες Μέλισσες, στις τηλεοπτικές κακουχίες.

https://www.instagram.com/p/Cg4FaC3ol6y