Λάουρα Νάργες: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της και το όνομα του μωρού

Τσακιρίδου Χριστίνα
Λάουρα Νάργες: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τα γενέθλιά της και το όνομα του μωρού

Η παρουσιάστρια θα φέρει σύντομα στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους ζουν η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ, οι οποίοι σε ένα περίπου μήνα θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής μετρούν αντίστροφα για τον ερχομό του πελαργού αφού η 32χρονη διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τα εναλλακτικά γενέθλια της παρουσιάστριας λίγο πριν γίνει μαμά

Η Λάουρα Νάργες γιόρτασε χθες (08/08) τα γενέθλιά της και έγινε 32 ετών. Η μέλλουσα μαμά έσβησε τα κεράκια της τούρτας με τον σύζυγό της, Χρήστο Σαντικάι και τις κολλητές της φίλες αφού έχει περιορίσει τις μετακινήσεις λόγω προχωρημένης κύησης.

https://www.instagram.com/p/ChAN8rFDE7s

«✨32✨ So this is what happened last night 😭🤗 Φέτος - για ευνόητους λόγους μιας και δεν είμαι και ιδιαίτερα σε θέση πια να κινούμαι τόσο εύκολα 🤓 - δεν φρόντισα να οργανώσω κάποιο γενέθλιο πάρτυ. Ο άντρας μου ωστόσο δεν ήθελε να το αφήσει έτσι και ετοίμασε μία τόσο υπέροχη έκπληξη για εμένα με τους φίλους μου/μας! Μέχρι και την στιγμή που μπουκάρανε στο νέο μας σπίτι (δεν είναι έτοιμο ακόμα αλλά είμαστε στην φάση της διακόσμησης επιτέλους 😍) δεν είχα υποψιαστεί απολύτως τίποτα! Πάλι καλά που φόραγα τουλάχιστον μπλούζα (ζεσταίνομαι λέμε!!!) και δεν έγινα ρεζίλι…τελείως 😂 Βγήκε λοιπόν να «παραλάβει» τα παιδιά λέγοντας μου ότι ήρθε το ντελίβερι με τα πατατάκια 😅 Γαριδάκια δεν είχε βέβαια, αλλά τσιρίδες και δάκρυα χαράς! Ψήσαμε στο bbq μας και φάγαμε την πιο νόστιμη και γλυκιά τούρτα 🥰 Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που φαίνονται βουνό είμαι ευτυχισμένη. Έχω όλα όσα ήθελα, τον καλύτερο σύντροφο, συνοδοιπόρο, σύμμαχο και σύζυγο, έρχεται το μωράκι μας που δημιουργήθηκε με αγάπη αγνή πολύ πολύ σύντομα, έχουμε την υγεία μας και μόνο καλούς & αληθινούς ανθρώπους γύρω μας. Η περσινή μου ευχή όταν έσβηνα πριν ένα χρόνο ακριβώς τα κεράκια της τούρτας μου στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα ❤️ @xristos.santikai σ´αγαπάω και σε ευχαριστώ για ΟΛΑ!!!», έγραψε η εορτάζουσα.

Η αποκάλυψη για το όνομα του γιου τους

Τα σχόλια και οι ευχές κάτω από την γενέθλια ανάρτηση της παρουσιάστριας ήταν αμέτρητα ωστόσο ένα από αυτά «πρόδωσε» το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στον γιο τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Σαντικάϊ έγραψε: «Ζωή μου σ’ αγαπάω πολύ. Σου αξίζουν τα καλύτερα».

1660041429318-500631566-onoma_paidiou_laouras.jpg

Στο σχόλιο αυτό απάντησε η μητέρα της Λάουρα Νάργες, η οποία αποκάλυψε πως το ζευγάρι θα ονομάσει τον γιο του, Αλέξανδρο.

Το φύλο του μωρού

Το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Αλέξη Μίχα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», ανέφερε πως η παρουσιάστρια κυοφορεί αγοράκι. Λίγο καιρό αργότερα το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο και έκανε το πιο εντυπωσιακό baby shower, όπου το μπλε χρώμα ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος.

Οι δυσκολίες που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη

Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε πρόσφατα πως βίωσε άσχημα τους πρώτους μήνες της κύησής της, καθώς έπασχε από υπερέμεση.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνω… Σκεφτόμουν και έλεγα πως πήγαιναν οι γυναίκες στα χωράφια και πως πήγαινε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή;», δήλωσε στην Ελένη Μενεγάκη.

«Το θέλαμε πάρα πολύ! Ξέραμε από τον πρώτο μήνα πόσα παιδιά θα κάνουμε και πως θα τα λέμε», είπε η Λάουρα Νάργες για την εγκυμοσύνη της και ύστερα αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Δεν ξέρεις πότε θα δεις φως στο τούνελ. Μπορεί να κρατήσει τρεις μήνες, μπορεί πέντε μήνες… Νόμιζα ότι θα πεθάνω, μπήκα στο νοσοκομείο για να συνέλθω. Το κόλπο για να σωθώ ήταν να με στείλει ο γιατρός μου σε ομοιοπαθητικό και με έσωσε ο βελονισμός. Ανυπομονώ για το νέο ρόλο της μαμάς. Θέλω να το ζήσω, θέλω να είμαι η μαμά, η γυναίκα που θα φροντίσει τον άντρα της», είπε η Λάουρα Νάργες.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Στις 6 Μαΐου η παρουσιάστρια ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο Χρήστος Σαντικάι θα γίνουν σύντομα γονείς. Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε αγκαλιασμένο σε μια selfie φωτογραφία, κρατώντας το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

https://www.instagram.com/p/CdN4XzcD8_u

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας. Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας. Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», έγραφε το post.

Η γνωριμία με τον Χρήστο Σαντικάι

Η Λάουρα Νάργες ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την γνωριμία με τον σύντροφό της.

«Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο So you think you can dance, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το The Voice”και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά», είπε αρχικά η Λάουρα Νάργες και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια».

Πηγή κεντρικής: lauranarjes