Η Μαρία Βοσκοπούλου κάνει διακοπές στην Κέρκυρα αλλά το νησί θα έχει πάντα το «άρωμα» του Τόλη

Η Μαρία Βοσκοπούλου κάνει διακοπές στην Κέρκυρα αλλά το νησί θα έχει πάντα το «άρωμα» του Τόλη

Οι διακοπές της κόρης της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου.

Τις διακοπές της στην Κέρκυρα απολαμβάνει η Μαρία Βοσκοπούλου, η κόρη του εκλιπόντος Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου. Η 21χρονη κοπέλα απολαμβάνει τα μπάνια της στη θάλασσα και το θερμό καλοκαίρι της Ελλάδας στη νησί που διόλου τυχαία δεν επέλεξε, αφού έχει συναισθηματικούς δεσμούς.

https://www.instagram.com/p/Cg_2R-4IjW5

Η Κέρκυρα είναι το νησί από το οποίο κατάγεται η μαμά της αλλά και αυτό το οποίο κάθε χρόνο επισκέπτονταν οικογενειακώς όταν ακόμη ο Τόλης ήταν ζωντανός.

maria_voskopoulou_kerkyra.jpg

Φέτος το Πάσχα, μάλιστα, το πρώτο Πάσχα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο, η 63χρονη ηθοποιός στη Γη της Ελιάς μνημόνευσε τον σύζυγό της με οικογενειακές τους φωτογραφίες από τις εορταστικές ημέρες στην Κέρκυρα. Τότε που η Μαρία ήταν ακόμη μικρή και πετούσαν τις κανάτες σύμφωνα με το νησιώτικο έθιμο.

https://www.instagram.com/p/Ccs4m6BogAZ

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε το πρωί της Δευτέρας 19 Ιουλίου του 2021, ενώ δύο μέρες μετά, την Τετάρτη 21 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

«Στις 15:00 το τελευταίο αντίο στον Τόλη μας, στο πρώτο νεκροταφείο!!! Θέρμη παράκληση να τηρηθούν οι κανόνες δημόσιας υγείας για την προστασία όλων! Σας ευχαριστούμε θερμά για όλα!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άντζελα Γκερέκου.

Τα βλέμματα στράφηκαν τόσο στη χήρα του τραγουδιστή όσο και στη μοναχοκόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου, που, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει μία πολύ συγκινητική φωτογραφία με τον μπαμπά της στο Instagram, μία γλυκιά αγκαλιά από την παιδική της ηλικία. Το caption απλό, αλλά πολύ περιεκτικό: «Σε αγαπώ πολύ».

Το τελευταίο αντίο στον Βοσκόπουλο: Ραγίζει καρδιές η κόρη του, Μαρία, και η Άντζελα Γκερέκου

Το μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου

Έναν χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, πραγματοποιήθηκε το μνημόσυνο, με τη λατρεμένη του σύζυγο, Άντζελα Γκερέκου, και τη μονάκριβη κόρη τους, Μαρία, να είναι εμφανώς συγκινημένες και βουρκωμένες. Έφθασαν, μάλιστα, πρώτες στον χώρο του κοιμητηρίου για να τιμήσουν τον δικό τους άνθρωπο και τον «πρίγκιπα» του ελληνικού τραγουδιού.

tolis1.jpg