Ο Άκης Πετρετζίκης μάς δείχνει τον γιο του, Αχιλλέα - Η ομοιότητα μπαμπά και γιου ήδη φαίνεται

Ο Άκης Πετρετζίκης μάς δείχνει τον γιο του, Αχιλλέα - Η ομοιότητα μπαμπά και γιου ήδη φαίνεται

Ο διάσημος σεφ φωτογράφισε τον μικρό Αχιλλέα με cool γυαλιά, ενώ στο πλευρό του ήταν και η εγκυμονούσα σύζυγός του.

Ενός έτους έχει γίνει πια ο γιος του Άκη Πετρετζίκη, Αχιλλέας, και ο σεφ αποφάσισε να τον δείξει στο κοινό του στο Instagram, με την ομοιότητα να αρχίζει να είναι εμφανής.

Ο Άκης Πετρετζίκης μάς δείχνει τον μικρό Αχιλλέα

Το πρωί της Τετάρτης (10/8), ο 38χρονος σεφ απόλαυσε το μπάνιο του στην πισίνα αγκαλιά με τον μικρό Αχιλλέα και στο πλευρό του ήταν φυσικά η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους.

https://www.instagram.com/p/ChEXc37M_ZI

«Splash splash! 🤓 Σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα ή παρθένος θα είναι η μικρούλα;

#baby #babygirl #babyloading #babyno2», έγραψε ο Πετρετζίκης για να συνοδεύσει την ανάρτηση, πληροφορώντας το κοινό, παράλληλα, πως η Κωνσταντίνα από μέρα σε μέρα πρόκειται να φέρει στον κόσμο την κορούλα τους.

Στη δεύτερη φωτογραφία της ανάρτησης, ο σεφ κάνει zoom στο πρόσωπο του Αχιλλέα και ήδη η ομοιότητα μεταξύ τους αρχίζει να γίνεται εμφανής.

Η ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

«Ο μικρός Αχιλλέας σε λίγους μήνες θα έχει παρεούλα», έγραψε ο Πετρετζίκης τον περασμένο Απρίλιο για να συμπληρώσει την τρυφερή φωτογραφία με το «Baby Loading» που ανέβασε στο προφίλ του.

akis_petretzikis_deuteri_fora_mpampas3.jpg

Η βάπτιση του Αχιλλέα

Στις 27 Σεπτεμβρίου του 2021 και κάτω από άκρα μυστικότητα, ο Άκης παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και βάπτισε τον γιο του, δίνοντάς του το όνομα Αχιλλέας.

akis_petretzikis_konstantina_gamos3.jpg

«27/9/2021: Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές», έγραψε ο Άκης ο οποίος και μοιράστηκε φωτογραφίες από τα δύο μυστήρια και από το πάρτι που ακολούθησε.

Άκης Πετρετζίκης: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου του και το τρυφερό μήνυμα

Το σπίτι του Άκη Πετρετζίκη και της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ στην Αγία Παρασκευή

Η ευτυχισμένη οικογένεια στεγάζει την αγάπη της σε ένα υπέροχο σπίτι στην Αγία Παρασκευή. Η διακόσμηση του σπιτιού είναι πολύ «καθαρή», με το άσπρο και το γκρι να κυριαρχούν.

https://www.instagram.com/p/CHUsQyygAGV

Η κουζίνα του σπιτιού είναι ευρύχωρη με έναν μεγάλο πάγκο για να μπορεί φυσικά ο σεφ να επιδίδεται στις μαγειρικές του δημιουργίες.

https://www.instagram.com/p/CHXRhUKA86U

Ξύλινες λεπτομέρειες στις πόρτες και σε διάσπαρτα έπιπλα δημιουργούν μία πολύ «ζεστή» και cozy αίσθηση στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/B-FqsXQgS4n

Το δωμάτιο του Αχιλλέα έχει γαλάζιες λεπτομέρειες και μία ιδιαίτερη αγάπη στα χρώματα.

akis_petretzikis_spiti2.jpg
akis_petretzikis_spiti.jpg