Για τον Pablo Miller, η νέα φωτογραφία της συντρόφου του, Δανάης Λιβιεράτου, είναι ένα «όνειρο»

Για τον Pablo Miller, η νέα φωτογραφία της συντρόφου του, Δανάης Λιβιεράτου, είναι ένα «όνειρο»

Πόση τρυφερότητα κι αγάπη μπορεί να χωρέσει σε μία φωτογραφία;

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Δανάη Λιβιεράτου και ο σύντροφός της, Pablo Miller. Τα δύο παιδιά ανεβάζουν διαρκώς κοινές τους φωτογραφίες από εξόδους και διακοπές και ο έρωτας και η ευτυχία τους δεν μπορούν να κρυφτούν.

Ένα «όνειρο» η νέα φωτογραφία του ζευγαριού

Στην πρόσφατη φωτογραφία που τράβηξε ο Miller την καλή του, τα συναισθήματα που αναδύονται είναι πολύ προφανή. Ο μουσικός έχει πιάσει το πρόσωπο της Δανάης, πιέζοντας τρυφερά τα μάγουλά της, ενώ ως σχόλιο έγραψε: «rêve», δηλαδή «όνειρο». Και η Δανάη γρήγορα έκανε repost.

danai_livieratou_pablo_miller.jpg

Οι διακοπές με τον Pablo Miller

Η Δανάη Λιβιεράτου και ο Pablo Miller αρχίζουν να εξελίσσονται σε ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια. Κι αυτό γιατί όποτε τους βλέπουμε, είτε είναι αγκαλιασμένοι είτε χαμογελούν είτε τέλος πάντων δείχνουν να είναι πολύ ξέγνοιαστοι και ασφαλείς ο ένας στα χέρια του άλλου.

Μέσα από τις διάφορες φωτογραφίες που κοινοποιήθηκαν, ξεχωρίζει μία όπου η Δανάη βρίσκεται στην αγκαλιά του Pablo, ο οποίος έχει γύρει τρυφερά πάνω στο κεφάλι της.

Το ταξίδι του ζευγαριού στη Μύκονο

Στα μέσα του Ιουλίου, το ζευγάρι επισκέφτηκε τη Μύκονο και πόζαρε στα υπέροχα τοπία του νησιού δείχνοντας τον έρωτά του. Στα highlights βρέθηκε μία φωτογραφία, όπου ο Pablo κρατάει τη Δανάη από τη μέση και οι δυο τους κοιτάζονται στα μάτια.

Το ταξίδι στην Αγγλία για την αποφοίτηση της αδερφής της

Ως γνωστόν, η Δανάη έχει εξαιρετική σχέση με την αδερφή της, Νεφέλη, εξ ου και τη στηρίζει σε ό,τι υπάρξει στη ζωή της. Στο ενδιάμεσο των ταξιδιών με τον Pablo, λοιπόν, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στο Bath για την αποφοίτηση της αδερφής της.

Μέσα σε αυτήν, βρέθηκε και ένα βίντεο που δείχνει τη Νεφέλη με τον χιτώνα και το καπέλο της αποφοίτησης να χαιρετάει.

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7

Πόσο τρυφερή είναι η νέα photo της Δανάης Λιβιεράτου στην αγκαλιά του Pablo Miller στις διακοπές;