Η Δανάη Λιβιεράτου έβαλε το πιο hot μαγιό της και έκανε τη viral ερώτηση του Johnny Depp

Η Δανάη Λιβιεράτου έβαλε το πιο hot μαγιό της και έκανε τη viral ερώτηση του Johnny Depp

Άλλη μία άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση από την κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου.

Οι διακοπές συνεχίζονται για τη Δανάη Λιβιεράτου, η οποία και δε σταματάει να ανεβάζει φωτογραφίες από το πόσο όμορφα περνάει το καλοκαίρι της.

Η ανάρτηση της Δανάης Λιβιεράτου με μαγιό

Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου απολαμβάνει τις θάλασσες των ελληνικών νησιών, τον ήλιο, το φαγητό αλλά κυρίως τον χρόνο που περνάει με τον σύντροφό της, Pablo Miller. Αυτήν τη φορά, ωστόσο, είπε να κάνει μία ανάρτηση με το πιο hot μαγιό της.

https://www.instagram.com/p/ChE1SzEKHr2

Η Δανάη αγαπάει το σώμα της και δε φοβάται να το αναδείξει νιώθοντας αυτοπεποίθηση. Στο πρόσφατο post της, μάλιστα, βρισκόταν δίπλα στην πισίνα και κρατώντας ένα ποτό στο χέρι, αντέγραψε τον Johnny Depp με μία ατάκα που έγινε viral κατά τη διάρκεια της δίκης του με την Amber Heard.

Τότε, ο 59χρονος ηθοποιός είχε πει ότι είναι happy hour οποιαδήποτε ώρα της μέρας, εννοώντας ότι μπορείς να απολαύσεις ένα ποτό οποιαδήποτε στιγμή.

Έτσι, η Δανάη έγραψε στις φωτογραφίες της: «Δεν είναι happy hour οποιαδήποτε στιγμή; -Johnny».

Στη δε τρίτη φωτογραφία που είναι πιο κοντινή στο πρόσωπό της, φαίνεται και η ομοιότητα με τους γονείς της.

Για τον Pablo Miller, η νέα φωτογραφία της συντρόφου του, Δανάης Λιβιεράτου, είναι ένα «όνειρο»

Οι διακοπές της Δανάης σε όλον τον κόσμο

Αυτό το καλοκαίρι, η Δανάη έχει επισκεφτεί διάφορα μέρη, από νησιά, όπως η Μύκονος, μέχρι τη Γροιλανδία.

https://www.instagram.com/p/Cf6nchjKsho

Η Γροιλανδία αποτελεί και τον προορισμό που επέλεξε μαζί με την αδερφή της, Νεφέλη, μετά την αποφοίτηση της τελευταίας από το πανεπιστήμιο στο Bath.

https://www.instagram.com/p/CggyrtGOJe3

Η αποφοίτηση της Νεφέλης Λιβιεράτου

Η Νεφέλη Λιβιεράτου έφυγε το 2018 για την Αγγλία για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμιά της, το Bath College. Ο τομέας που την ενδιέφερε – το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών.

Την Πέμπτη 21 Ιουλίου, η Δανάη έκανε μία ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram από το ταξίδι της στο Bath για την αποφοίτηση της αδερφής της. Μέσα σε αυτήν, βρέθηκε και ένα βίντεο που δείχνει τη Νεφέλη με τον χιτώνα και το καπέλο της αποφοίτησης να χαιρετάει (το βίντεο στο τέλος του παρακάτω post).

https://www.instagram.com/p/CgRkLpSqWC7