Heidi Klum για Tom Kaulitz: «Ρουφάω το νεανικό του αίμα σαν βαμπίρ»

Heidi Klum για Tom Kaulitz: «Ρουφάω το νεανικό του αίμα σαν βαμπίρ»

H Heidi Klum και ο Tom Kaulitz στο Vanity Fair Oscar Party το 2022

AP

Η Klum αποθεώνει ξανά τον σύζυγό της και τη σχέση της μαζί του.

H Heidi Klum έδωσε συνέντευξη στο Daily Pop του E! και αυτό που δήλωσε σίγουρα δεν είναι κάτι που περιμένεις να δεις. Το 49χρονο μοντέλο σχολίασε τον πολυσυζητημένο γάμο του με τον κιθαρίστα των Tokio Hotel, Tom Kaulitz, επισημαίνοντας πως ο κατά 17 χρόνια μικρότερός της σύζυγος την έχει βοηθήσει να παραμείνει νέα.

62nd Annual Grammy Awards - Arrivals

Η περίεργη δήλωση της Heidi Klum για τον Tom Kaulitz

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, μάλιστα, η Klum έκανε -αστειευόμενη- ένα σχόλιο για τον αγαπημένο της για να απαντήσει στο ερώτημα πολλών σχετικά με το πώς έχει διατηρήσει τη λάμψη της.

«Ρουφάω το νεανικό του αίμα, αυτό κάνω. Σαν βαμπίρ», είπε.

Έπειτα, όμως, η Heidi συνέχισε να εκθειάζει τη σχέση τους για να δείξει πόσο εξαιρετικά είναι τα πράγματα μεταξύ τους.

«Απλά τον ξέρω τόσο καλά. Απλά κολλάμε καλά μαζί. Νιώθω ότι επιτέλους βρήκα τον Έναν. Μέχρι στιγμής, όλα καλά. Ελπίζω τα πράγματα να παραμείνουν έτσι», είπε.

Heidi Klum: Τα εντυπωσιακά πλάνα του GNTM στη Μύκονο με plus size μοντέλα και 60+ (video)

Η σχέση της Heidi Klum με τον Tom Kaulitz

Οι πρώτες φωτογραφίες της Klum με τον Kaulitz κυκλοφόρησαν τον Μάρτιο του 2018, όταν οι δυο τους έφευγαν από ένα πάρτι της Lorraine Schwartz.

«Το χαμόγελο της Heidi όταν είναι με τον Tom λέει περισσότερα από 1.000 χίλιες. Ο Tom την κάνει απίστευτα ευτυχισμένη», δήλωσε εκείνη τη χρονιά πηγή στο Us.

Μόλις έναν χρόνο μετά, τον Αύγουστο του 2019, το ζευγάρι παντρεύτηκε στο Capri στην Ιταλία σε έναν γάμο που ήταν γεμάτος από διάσημα ονόματα. Ο αρραβώνας τους είχε γίνει μόλις δύο μήνες πριν.

«Για πρώτη φορά, έχω έναν σύντροφο με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα. Κάποιον που μοιράζεται τα καθήκοντα που όλοι έχουμε στις ζωές μας. Συνήθως ήμουν μόνη σε όλα. Για πρώτη φορά, έχω την ευκαιρία να βιώσω πώς είναι να έχεις έναν σύντροφο», δήλωσε η Klum τον Ιανουάριο του 2020 στο Αμερικανικό People.