Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ο Benjamin Button της εγχώριας showbiz

Η Μαριέττα Χρουσαλά είναι ο Benjamin Button της εγχώριας showbiz

Οι followers της Μαριέττας κάνουν αποθεωτικά σχόλια στις φωτογραφίες της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ανήκει στους celebrities της εγχώριας showbiz που απολαμβάνουν στο έπακρο το καλοκαίρι τους. Ο λογαριασμός της στο Instagram γεμίζει με φωτογραφίες και βίντεο από θάλασσες, βουτιές και γενικά με τις ξέγνοιαστες στιγμές της στα πιο όμορφα καλοκαιρινά τοπία της Ελλάδας, κάτι που και η ίδια απολαμβάνει.

Πρόσφατα, μάλιστα, συναντήθηκε και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Πάρο. Τα δύο κορίτσια δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν τη στιγμή και να δείξουν το πόσο καλά περνούσαν στο νησί.

stamatina_tsimtsili_paros7.jpg

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήγε διακοπές στην Πάρο και συνάντησε τη Μαριέττα Χρουσαλά

Η Μαριέττα Χρουσαλά μεγαλώνει αντίστροφα

Η 39χρονη Χρουσαλά έχει ένα πολύ αθλητικό σώμα, το οποίο μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά το κοινό της δεν μπορεί να μην προσέξει και το γεγονός ότι όσο περισσότερο μεγαλώνει τόσο πιο λαμπερό φαίνεται και το πρόσωπό της.

https://www.instagram.com/p/Cgzv-KDNDgR

Σε κάποιες λήψεις, μάλιστα, δείχνει 20 χρόνια νεότερη, κάτι που παρατηρούν και οι φανς της. Ένας follower έφτασε να σχολιάσει: «Κυριολεκτικά, μεγαλώνεις αντίστροφα».

marietta_xrousala_sxolia.jpg

Το σχόλιο έγινε σε αυτήν τη φωτογραφία:

https://www.instagram.com/p/ChE2rxythMu

Περισσότερα σχόλια:

Η Μαριέττα έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον Λέοντα Πατίτσα, την 9χρονη Μάργκω, τον 6χρονο Σπύρο και τον 4χρονο Κωνσταντίνο, ενώ έχουν περάσει 12 ολόκληρα χρόνια από την 5η Ιουνίου 2010, όταν παντρεύτηκε τον σύζυγό της.

Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι είχε κάνει ένα μεγάλο πάρτι στη Μύκονο για να γιορτάσει την επέτειο γάμου του, με καλούς φίλους στο πλευρό του.