Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα σαν πριγκίπισσα πάνω στο άλογο κάνει τον μπαμπά της να «λιώνει»

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα σαν πριγκίπισσα πάνω στο άλογο κάνει τον μπαμπά της να «λιώνει»

Τεράστια είναι η αδυναμία που έχουν ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα στην κόρη τους, Ηλέκτρα.

Είναι η μεγάλη τους αδυναμία και δεν το κρύβουν. Τόσο η Πέγκυ Ζήνα όσο και ο Γιώργος Λύρας δημοσιεύουν πολύ συχνά τρυφερά στιγμιότυπα με την 11χρονη κορούλα τους, Ηλέκτρα. Με το κοριτσάκι τους, που είναι όλος τους ο κόσμος.

Έτσι και τώρα ο μπαμπάς της τα… έχασε που την είδε σαν πριγκίπισσα πάνω στο άλογο και θέλησε να μοιραστεί το στιγμιότυπο με τους followers του. Η Ηλέκτρα κάνει ιππασία και η μαμά με τον μπαμπά «λιώνουν» χωρίς κανέναν δισταγμό.

Μήπως η Πέγκυ Ζήνα βρήκε το μυστικό για να κρατήσεις μια σχέση για περισσότερα από 26 χρόνια;

Η Ηλέκτρα Λύρα σαν πριγκίπισσα πάνω στο άλογο

Μια φωτογραφία με την κόρη του, Ηλέκτρα, δημοσίευσε ο Γιώργος Λύρας στο Instagram και για άλλη μια φορά καταλάβαμε ποια είναι η πρωταγωνίστρια της οικογένειας. Τόσο ο γνωστός manager όσο και η σύζυγός του, Πέγκυ Ζήνα, έχουν λατρεία στην 11χρονη και τα… σχόλιά τους στο post αρκούν για να το καταλάβεις.

https://www.instagram.com/p/ChFhT28qa5E

Η Ηλέκτρα Λύρα ποζάρει καμαρωτή σαν πριγκίπισσα πάνω στο άλογο και λίγο πριν κάνει ιππασία, με τον μπαμπά της να γράφει: «Αγαπούλα μου όμορφη». Και τη μαμά, Πέγκυ Ζήνα, βέβαια να σπεύδει να σχολιάσει: «Ζωή μου». Παρατηρώντας καλά τη μικρή θα δεις πως μοιάζει και στους δυο γονείς της. Η αλήθεια είναι ότι η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της προσπαθούν σε όποια ανάρτηση κάνουν να μην αποκαλύπτουν το πρόσωπο της Ηλέκτρας, αλλά από όσο μπορούμε να καταλάβουμε εκείνη έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς της.

Τα επαγγελματικά βήματα της Πέγκυς αφότου έγινε μαμά & η μουσική που ακούει η Ηλέκτρα

«Όταν γίνεσαι γονιός αρχίζεις πια και σκέφτεσαι διπλά τα επαγγελματικά σου βήματα. Γιατί πια έχεις να δώσεις λόγο κάπου. Πρέπει να προσέχουμε τις κινήσεις μας γιατί πολλές φορές αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα. Ξέρω ότι αν πω ένα τραγούδι με πολύ προκλητικό στίχο, και μόνο που θα κάνει τόση εντύπωση θα ακουστεί πάρα πολύ. Ε, δεν θα το κάνω. Ούτε θα βγω ημίγυμνη στην Ομόνοια επειδή ξέρω ότι θα τρέξουν όλα τα κανάλια. Προσέχω γιατί μετά η Ηλέκτρα μπορεί να μην είναι τόσο περήφανη για μένα», είχε δηλώσει τον Ιούνιο η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή «Breakfast @Star».

Και είχε αναφέρει για τη μουσική που ακούει η Ηλέκτρα: «Εμείς που έχουμε ζήσει τις μεγάλες επιτυχίες, ας δώσουμε και λίγο χώρο στους νέους. Δεν τσαντίζομαι, δηλαδή, που η κόρη μου δεν ακούει αποκλειστικά εμένα, γιατί θεωρεί τα περισσότερά μου τραγούδια λίγο πιο σοβαρά, λίγο πιο θλιμμένα. Της αρέσουν μόνο τα πιο ελαφρά μου. Ακούει κυρίως Ζόζεφιν, Φουρέιρα, το τραγούδι της Έλενας Παπαρίζου με τον Ράμμο...».