«Καλόψυχό μου παιδί» - Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει έκπληξη στην κόρη της για τα γενέθλιά της

Κατερίνα Μπούσιου
«Καλόψυχό μου παιδί» - Η Νατάσα Θεοδωρίδου κάνει έκπληξη στην κόρη της για τα γενέθλιά της

Η Αντριάνα Φουστάνου είχε γενέθλια και η Νατάσα έκανε ένα post γεμάτο λατρεία για την κόρη της. 

Η 22χρονη Αντριάνα όπως και η αδελφή της Χριστίνα, είναι οι μεγάλες αδυναμίες της μαμάς Νατάσας Θεοδωρίδου. Το πόσο καλή και στενή σχέση έχει με τις κόρες της το έχουμε διαπιστώσει πολλές φορές. Αλλά η τραγουδίστρια, χθες με την έκπληξη που έκανε στην κόρη της για τα γενέθλιά της και τα λόγια που μοιράστηκε δημόσια για εκείνη, μας συγκίνησε.

theodoridou_kori.jpg

«Παιδάκι μου καλό»

Η Νατάσα στάζει μέλι για τα παιδιά της. Χρειάστηκε να παλέψει πολλές φορές για να μπορέσει να σταθεί δίπλα τους και στις ανάγκες τους, λόγω της απαιτητικής δουλειάς της. Και οι κόρες της, την αντάμειψαν: «Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη. Αυτά τα πλάσματα με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Εκείνες συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο, την γυναικεία και ισχυρή πυραμίδα της οικογένειας. Την οποία αποτελούν η μαμά της Νατάσας, η αγαπημένη της γιαγιά και οι δύο θείες της. Συχνά την βλέπουμε να μας δίνει στιγμιότυπα, από τις οικογενειακές συνευρέσεις τους, από το πατρικό της στην Θεσσαλονίκη.

Η Αντριάνα Φουστάνου είναι η 22χρονη low profile κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου & του Ανδρέα Φουστάνου

https://www.instagram.com/p/CcvkHQuqa22

Χθες που η κόρη της είχε τα γενέθλιά της, η οποία και την ακολουθεί σε αρκετές από τις συναυλίες της καλοκαιρινής περιοδείας, της ετοίμασε μία γλυκιά έκπληξη. Κάλεσε τους φίλους της και στο μικρό καμαρίνι στο στάδιο της Αρχαίας Μεσσήνης όπου έγινε η εμφάνισή της, στήθηκε το μικρό πάρτι. Και μετά το Happy Birthday με δύο τούρτες, ήρθε και η ανάρτηση της μαμάς Νατάσας για να τονίσει το μεγάλο προσόν της κόρης της. Την καλοσύνη της. Γιατί όπως έγραψε: «Καλόψυχο μου παιδί χρόνια σου πολλά. Γεμάτα, έντονα μαγικά. Σε λατρεύω». Στο βίντεο μάλιστα την ακούμε να της λέει αγκαλιάζοντάς την «Παιδάκι μου καλό».

https://www.instagram.com/p/ChHoyYiIiKI

Η Αντριάνα είναι εδώ και τρία χρόνια, φοιτήτρια στο τμήμα της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου της Καλαμάτας. Και τότε με την εισαγωγή της στο πανεπιστήμιο, την είχε κάνει για μία ακόμη φορά περήφανη και την είχε αποκαλέσει, ως το αστέρι της.

https://www.instagram.com/p/BnENVHhFxjR