Anne Heche: Ποια είναι η 53χρονη ηθοποιός που μετά από τροχαίο ατύχημα έμεινε εγκεφαλικά νεκρή

Anne Heche: Ποια είναι η 53χρονη ηθοποιός που μετά από τροχαίο ατύχημα έμεινε εγκεφαλικά νεκρή

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP, File

2021 Invision

«Δεν περιμένουμε να τα καταφέρει», αναφέρει σε δήλωσή της η οικογένεια της Anne Heche, της ηθοποιού που την Παρασκευή (5/8) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στο Los Angeles.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για την Anne Heche, τη βασίλισσα των rom coms της δεκαετίας του 2000. Η 53χρονη ηθοποιός, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε την Παρασκευή 5/8 στο Los Angeles, βρίσκεται στο νοσοκομείο και είναι πια εγκεφαλικά νεκρή.

Συντετριμμένη η οικογένειά της, μάλιστα, προχώρησε σε δήλωση που ανέφερε ότι η star «δεν αναμένεται να επιβιώσει».

Η σπαρακτική δήλωση της οικογένειας της Anne Heche για την υγεία της

Σε δήλωση στο CNNi προχώρησε ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Anne Heche και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς, εξαιτίας του ατυχήματος, η Anne Heche υπέστη σοβαρή ανοξική εγκεφαλική κάκωση και παραμένει σε κώμα, σε κρίσιμη κατάσταση. Δεν αναμένεται να επιβιώσει».

Και πρόσθεσε: «Είναι από καιρό επιλογή της να δωρίσει τα όργανά της και βρίσκεται ακόμα σε μηχανική υποστήριξη για να διαπιστωθεί αν κάποια όργανά της είναι βιώσιμα. Θα μείνει στη μνήμη για τη θαρραλέα ειλικρίνειά της και θα λείψει πολύ για το φως της». Αξίζει να σημειωθεί ότι ανοξική εγκεφαλική κάκωση προκαλείται όταν ο εγκέφαλος στερείται οξυγόνου.

Το χρονικό του τροχαίου ατυχήματος

Την προηγούμενη Παρασκευή (5/8), η Anne Heche οδηγούσε το αυτοκίνητό της με μεγάλη ταχύτητα και βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, όταν ξέφυγε από την πορεία της και προσέκρουσε σε κατοικία, ενώ στη συνέχεια το όχημα τυλίχτηκε στις φλόγες, όπως ανέφερε στο CNNi ο αξιωματικός της αστυνομίας του Los Angeles, Jeff Lee. Μια γυναίκα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφριά, όμως η ηθοποιός υπέστη σοβαρά εγκαύματα.

Τώρα η κατάστασή της είναι πραγματικά κρίσιμη – και ίσως μη αναστρέψιμη όπως αναφέρουν οι συγγενείς της. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα ο εκπρόσωπος της οικογένειας της Heche, μιλώντας και πάλι στο CNNi, ανέφερε ότι η ηθοποιός υπέστη «σοβαρό πνευμονικό τραυματισμό που απαιτούσε τη μηχανική υποστήριξη και εγκαύματα που απαιτούσαν χειρουργική επέμβαση».

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους για τις ευγενικές ευχές και τις προσευχές για την ανάρρωση της Anne, αλλά και να ευχαριστήσουμε το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσοκόμες που φροντίζουν την Anne στο Grossman Burn Center στο νοσοκομείο West Hills», συνέχιζε η δήλωση.

Στο μήνυμά τους, η οικογένεια και οι φίλοι απέτισαν φόρο τιμής στη «μεγάλη καρδιά» και το «γενναιόδωρο πνεύμα» της 53χρονης star, ενώ ο πατέρας του ενός από τους 2 γιους της, James Tupper, έγραψε στο Instagram: «Σκέψεις και προσευχές για αυτήν την υπέροχη γυναίκα, ηθοποιό και μητέρα απόψε, την Anne Heche. Σε αγαπάμε».

https://www.instagram.com/p/Cg54YK7OHGG

Η επαγγελματική επιτυχία της Anne Heche και οι δύο μεγάλες αγάπες

Η Anne Celeste Heche- όπως είναι ολόκληρο το όνομά της- γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1969 στο Οχάιο της Αμερικής. Σε ηλικία 13 ετών έχασε τον μπαμπά της, ενώ 3 μήνες μετά τον θάνατό του, ο αδελφός της σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα. Είχε, όμως, μια δυνατή μαμά και μαζί τα κατάφεραν.

Το 1985, όταν η Heche ήταν 16 ετών, ένας manager την εντόπισε σε μια σχολική παράσταση και την έστειλε σε audition για την καθημερινή σαπουνόπερα As the World Turns. Από τότε... άνοιξε η πόρτα προς την επιτυχία.

Η Anne έφτασε στην αναγνώριση παίζοντας τις δίδυμες Vicky Hudson και Marley Love (από το 1987 ως το 1991) στη σαπουνόπερα Another World. Για τους ρόλους αυτούς, μάλιστα, κέρδισε ένα Daytime Emmy Award και δύο Soap Opera Digest Awards.

74th Annual DGA Awards

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Invision

Στη συνέχεια, η ηθοποιός συμμετείχε σε ταινίες, όπως το «Donnie Brasco», το «Wag the Dog» και το «Six Days Seven Nights» δίπλα στον Harrison Ford. Τα τελευταία χρόνια, η Heche εμφανίστηκε σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως «The Brave», «Quantico» και «Chicago P.D.». Εκτός αυτών, η star συμμετείχε το 2020 ως διαγωνιζόμενη και στο Αμερικανικό Dancing With The Stars.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η Anne Heche έχει κάνει έναν γάμο με τον κάμεραμαν, Coleman Laffoon, με τον οποίο έχει αποκτήσει και τον μεγάλο της γιο. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2000 και έναν χρόνο μετά ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. To 2002 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, αλλά τελικά το 2007 και μετά από 6 χρόνια γάμου το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό μιας και η Anne Heche... είχε ήδη γνωρίσει τον James Tupper. Το 2009 ήρθε ο γιος τους στον κόσμο, αλλά δυστυχώς το ζευγάρι χώρισε το 2018, με την είδηση να σκάει σαν κεραυνός εν αιθρία στο Hollywood.