Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου από το κορίτσι των «Δυτικών προαστίων» έγινε μία σούπερ μαμά

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου από το κορίτσι των «Δυτικών προαστίων» έγινε μία σούπερ μαμά

Η Βασιλική του Σασμού μας δείχνει τα...λάβαρα του καλοκαιριού, αλλά και μία σπάνια οικογενειακή της στιγμή. 

Διακοπές εκτός από ξεγνοιασιά, μπάνια και ξεκούραση, σημαίνουν και περισσότερες στιγμές με την οικογένεια. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η ηθοποιός που αποτέλεσε την μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη με τον ρόλο της ως Βασιλική στον Σασμό, δεν αποτελεί εξαίρεση και μας χάρισε ένα σπάνιο στιγμιότυπο με τις δύο της κόρες. Η εικόνα θα σας θυμίσει και εσάς τα παιδικά σας καλοκαίρια.

Mε ένα βιβλίο στο χέρι

Το φετινό καλοκαίρι έχει μικρές αποδράσεις από την Αθήνα για την οικογένεια της Μαριλίτας και η αιτία δεν είναι μόνο τα γυρίσματα του Σασμού, αλλά και η παράσταση του συζύγου της Γιάννη Νταλιάνη ο οποίος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αίας». Βέβαια αυτό είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να περνά χρόνο με τις δύο της κόρες. Οι οποίες την ώρα της καλοκαιρινής τους ανάπαυσης, πήραν να διαβάσουν τα βιβλία τους και εκείνη τις φωτογράφισε στην πιο ήρεμη στιγμή τους, γράφοντας: «Τα κορίτσια...λογοτεχνική σιέστα». Προφανώς χάρηκε γιατί δεν τις είδε με ένα tablet στο χέρι.

labropoulou_kores.jpg

Αν και δεν μας αποκαλύπτει τα πρόσωπα τους, την μία της κόρη, την Έλλη την γνωρίσαμε την περσινή χρονιά σε μία μικρή σκηνή της σειράς «Παράνομη αγάπη» της ΕΡΤ. Με δύο γονείς ηθοποιούς, η μικρή έχει ξεκινήσει να γνωρίζει τον κόσμο της τέχνης.

korilabropoulou2.jpg

Τα μπάνια της Βασιλικής του Σασμού συνεχίζονται στις παραλίες της Αττικής και η Μαριλίτα με ανάλαφρη διάθεση φορώντας το μαγιό της, άρχιζε να μαζεύει τα λάβαρα του καλοκαιριού, όπως τα ονόμασε. Θαλασσόξυλα τα οποία προφανώς θα τα χρησιμοποιήσει για την διακόσμηση του σπιτιού.

https://www.instagram.com/p/ChIYMFTrc-A

Από τον Αλέξη Γεωργούλη στον Μαθιό

Η ηθοποιός ως πρωταγωνίστρια του Σασμού, έγινε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο του κοινού την περσινή τηλεοπτική σεζόν. Για αυτό το λόγο, καθυστέρησε και η τηλεοπτική της δολοφονία, όπως προβλεπόταν στο σενάριο και όπως αναφέρεται και στο ομότιτλο βιβλίο. Την ηθοποιό την είχαμε αγαπήσει στο ντεμπούτο της στην τηλεόραση στην σειρά του Mega «Εραστής δυτικών προαστίων», η οποία τότε έζησε έναν θυελλώδη έρωτα με τον Αλέξη Γεωργούλη. Με τον ηθοποιό είχαν χαθεί για πολλά χρόνια, αλλά όπως αποκάλυψε η ίδια: «Συναντηθήκαμε τυχαία πριν από λίγα χρόνια και χαρήκαμε και οι δύο πάρα πολύ».

labropoulou_georgoulis.jpg

Τυχαία επίσης ήταν και η πρώτη συνάντηση με τον Γιάννη Νταλιάνη, ο οποίος έμελλε να γίνει ο σύζυγός της. Η διαφορά από τον τηλεοπτικό της σύζυγο, ήταν η προσέγγιση: «Το πρώτο πράγμα που μου άρεσε στον Γιάννη, πέρα από όλα αυτά τα φανταστικά χαρακτηριστικά που έχει, ήταν ο τρόπος που με είδε και μου είπε “Γεια, χαίρω πολύ” την πρώτη φορά και μου χαμογέλασε».

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου σε έξοδο με τον σύζυγό της με μίνι φόρεμα τρέλανε τους fans του Σασμού

Το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών γνωρίστηκε στην σειρά «Ίχνη» το 2007 και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο μετά, απέκτησαν τις δύο κόρες τους, ενώ μαζί έχουν συνεργαστεί και στο θέατρο.

marilita_sizigos.jpg

Η Μαριλίτα, όπως και οι υπόλοιποι ηθοποιοί του Σασμού, επιστρέφουν στα γυρίσματα μετά τις 18 Αυγούστου. Ο ρόλος της, αποκτά φέτος μεγάλο ενδιαφέρον και μένει να δούμε πότε θα γίνει η κορύφωση με την δολοφονία της. Γιατί αυτό το συμβάν, θα πυροδοτήσει τις εξελίξεις για την αρχή του τέλους του αγαπημένου της Μαθιού.