5 φορές που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε σαν GNTM και οι φωτογραφίες της έγιναν viral

5 φορές που η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πόζαρε σαν GNTM και οι φωτογραφίες της έγιναν viral
Instagram

Ποζάρει να σας έμπειρο μοντέλο την ώρα που θα τα δημοσιεύματα τη θέλουν στην αγκαλιά του πρώην συζύγου της. 

Όπως έχει γίνει γνωστό με σχετική ανακοίνωση, ο ΣΚΑΪ φέρνει στις οθόνες μας την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ένα ριάλιτι γνωριμιών που θα συζητηθεί, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο λόγος για το «Love Island» το οποίο σύμφωνα με τον σταθμό, «θα μας συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον. Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο «Love Island», όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι».

Η 33χρονη πρώην κριτής του GNTM πρόκειται να ξεναγεί το κοινό στον συναρπαστικό κόσμο του «Love Island» ή αλλιώς η love guard του παιχνιδιού δε «μασάει» τα λόγια της και υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη.

HLIANA-PAPAGEWRGIOY.jpg

Λίγο αφότου έγινε γνωστή η είδηση πως θα βρίσκεται στο τιμόνι του εν λόγω πρότζεκτ, το γνωστό μοντέλο έκανε και το σχετικό ποστ στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv , την πίστη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστώ.
Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr .

Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων.

ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη. ❤️».

https://www.instagram.com/p/Cg_eSQUM8tQ

Στα πιο πρόσφατα νέα της Ηλιάνας και ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η ίδια συνεχίζει τις καλοκαιρινές της διακοπές και μια φωτογραφία της από το ισχυρό της account κατάφερε να γίνει viral. Ο λόγος για το πλάνο όπου ποζάρει με μακριά, αμάνικη, λευκή βρεγμένη μπλούζα και στο οποίο διαγράφεται άψογα το σώμα της.

Το πλάνο με τη λευκή μπλούζα

https://www.instagram.com/p/ChFTsqfqVpZ

Με αφορμή το γεγονός πως κατάφερε να γίνει viral ας δούμε ακόμα τέσσερα πλάνα που έσπασαν επίσης κάθε ρεκόρ, το κάθε ένα, για το δικό του λόγο.

Στην πισίνα

https://www.instagram.com/p/Cg6pmF2MGz9

Με το φουλάρι

https://www.instagram.com/p/Cfd1w6nMQm4

Topless

https://www.instagram.com/p/Ce5tB91slPq

Ξανθιά (για λίγο)

https://www.instagram.com/p/Cb7IRchMOP0

Οι διακοπές με τον πρώην σύζυγό της στο Πήλιο

Την εποχή που η Ηλιάνα ήταν κριτής του GNTM είχε αποκαλυφθεί πως από την εκπομπή Happy Day, πως το γνωστό μοντέλο είχε παντρευτεί με τον Γιάννη Καραβασάνη, το διάστημα που ζούσε και εκείνη στην Νέα Υόρκη. Ποτέ όμως δεν μίλησε ούτε για τον σύντομο γάμο της, ούτε όμως και για το διαζύγιό της, παρά τις συνεχείς ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αρκετές φορές έδειχνε έως και ενοχλημένη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το cut out φόρεμα της είναι το item που θέλουμε για τα βράδια στο νησί

Αυτό το καλοκαίρι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από τις κοινές τους διακοπές στα Κουφονήσια, ενώ εδώ και λίγες ημέρες βρίσκονται στο Πήλιο. Μην περιμένετε δηλώσεις της Ηλιάνας, τουλάχιστον προς το παρόν για αυτόν τον δεσμό. Στα προσωπικά της ποτέ δεν υπήρξε τόσο εξωστρεφής όσο στα επαγγελματικά της.

https://www.instagram.com/p/CgeVBy5KbJB

Άλλωστε το επόμενο διάστημα θα την «χάσουμε» από την Ελλάδα, καθώς θα πρέπει να βρεθεί στην Τενερίφη, στην γειτονική Ισπανία, καθώς θα ξεκινήσουν και τα πρώτα γυρίσματα του reality.